Chp'li Aylin Nazlıaka: Gökçek'ten Korkan Onun Gibi Olsun

Chp'li Aylin Nazlıaka: Gökçek'ten Korkan Onun Gibi Olsun

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, vatandaşta "Melih'dir, ne yapsa yeridir" tarzı bir yaklaşım ve yılgınlık olduğunu savunarak "Önce o, ruhsal sağlığının yerinde olduğuna dair bir rapor getirsin bize. Şimdi beni yine dava açmakla tehdit...

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, vatandaşta "Melih'dir, ne yapsa yeridir" tarzı bir yaklaşım ve yılgınlık olduğunu savunarak "Önce o, ruhsal sağlığının yerinde olduğuna dair bir rapor getirsin bize. Şimdi beni yine dava açmakla tehdit edecek. Ankaralıların hakkını koruduğum için bana dava açmasından onur duyarım. Ondan korkan onun gibi olsun." dedi.

Nazlıaka, Ankara Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Atasoy ve Genel Sekreter Ebru Basa ile birlikte Mecliste basın toplantısı düzenledi. Bir süredir Ankara'da tartışma konusu olan şebeke suyuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nazlıaka, suyun vatandaşların sağlıklarını tehdit ettiğini, su tesisatlarında da maliyeti yüksek sorunlara yol açtığını ifade etti. Melih Gökçek'in hem suçlu hem de güçlü olduğunu dile getiren Nazlıaka, Gökçek'in kendilerine yönelik sözlerine cevap verdi.

Gökçek'in iftira attığını vurgulayan Nazlıaka, hem suçlu hem güçlü siyaseti yaptığını söyledi. Twitter'daki 'chponline' adresinin CHP'nin resmi hesabı olmadığının altını çizen Nazlıaka, resmi olmayan bir hesap üzerinden CHP'ye vurmaya çalışmanın bir aciziyet göstergesi olduğunu ifade etti.

Damaca firmalarıyla yapıldığı iddia edilen işbirliğiyle ilgili Gökçek'in bunu ispatlamasını isteyen Nazlıaka, "Bu noktada söylenecek şey 'kişi kendinden bilir işi' durumudur." diye konuştu. Kendisi için Gökçek'in "Damacanın solcusu" ifadesi kullandığını hatırlatan Nazlıaka, "Sağlık Bakanı da damaca suyu içiyor, kullandığını söylüyor. O da mı Damacanın solcusu? Başbakanın da damaca suyu kullandığını biliyoruz. Başbakan da mı damacanın solcusu?" diye sordu.

Ankara'daki hanelerin yüzde 70'inin damaca suyu tükettiğini anlatan Nazlıaka, "Gökçek gece şeker ilaçlarını içmek için ağzını musluğa dayayıp şebeke suyu içiyormuş. Kendisine tavsiyem var; başucuna bir bardak su koyup yatarsa, bana gerek kalmaz." şeklinde konuştu.

Melih Gökçek'in tüccar zihniyeti ve herşeyden rant sağlama hevesiyle yönettiği Ankara'da şimdi de belediye kaynakları ile su ticaretine başladığını anlatan Nazlıaka, Gökçek'in daha çok para kazanma hevesi ile Ankaralıların sağlığını ve geleceğini tehlikeye attığını kaydetti.

Gökçek'in elbet birgün bu yaptıklarının hesabını vereceğini belirten Nazlıaka, vatandaşta "Melih'dir, ne yapsa yeridir" tarzı bir yaklaşım ve yılgınlık olduğunu savundu. Nazlıaka, şöyle devam etti: "Bir de utanmadan benden yaşadığımız rahatsızlığa yönelik sağlık raporu istiyor. Ben ona binlerce vatandaşımızın raporunu getiririm. Ama önce o, ruhsal sağlığının yerinde olduğuna dair bir rapor getirsin bize. Şimdi beni yine dava açmakla tehdit edecek. Ankaralıların hakkını koruduğum için bana dava açmasından onur duyarım. Ondan korkan onun gibi olsun."

Aile Bakanlığı'nın Hizmet Hareketi ile irtibatlı olduğunu düşündüğü kişileri '111' kodu ile işaretlemesiyle ilgili Nazlıaka, "Fişlenme bu ülkede artık sistematik bir duruma dönmüş durumda." dedi ve bakanlığı kınadı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.