CHP’li adaylar İsmil’e çıkarma yaptı

CHP’li adaylar İsmil’e çıkarma yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Konya il Teşkilatı seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İl Teşkilatı ve yönetim kurulu üyeleri Milletvekili Adayı Turgay Bilge, Ali Tekiş ve Musa Gökçe ile birlikte İsmil beldesini ziyaret etti.

Seçmenlerle birebir görüşen ve destek isteyen İl Yönetimi, bölge insanının büyük ilgisi ile karşılandı. Çiftçinin girdi fiyatlarındaki artışlardan dolayı mağdur olduğunu anlatan CHP’li milletvekili adayları, CHP iktidarı döneminde mazotun 1,5 lira olacağını anlattı.

İsmil halkı tarafından soru yağmuruna tutulan milletvekili adayları, mazotun nasıl 1,5 lira olacağı sorusuna ise, rafineri çıkış fiyatının 1.2 lira olduğunu bunun içinde kar payınında bulunduğunu söyledi. Maliyetin üzerine kar konulduğunda bile 1,5 liranın makul olduğunu ifade eden Milletvekili Adayı Turgay Bilge, gemi ve uçaklara mazot 1 liradan veriliyor. Bunlara 1 liradan verilebiliyor da çiftçiye neden 1,5 liradan verilmesin” diye konuştu

Milletvekili adayı Ali Tekiş ise, ziraat mühendisi olmasından dolayı çiftçinin sorunlarını yakınen bildiğini belirterek, “Çiftçimiz girdi fiyatlarındaki artıştan dolayı eziliyor. Taban fiyatı açıklamalarında ise bütün hayalleri yok oluyor. Bilinçli bir tarım ve hayvancılık politikamız var. İktidar olduğumuz da çiftçimizin emeğinin karşılığını alacağının sözünü veriyoruz” dedi.

İl Başkanı Bekir Yetiştirici ise, halkın artık boş vaadlere inanmadığını belirterek, “Gittiğimiz bütün beldelerde, köylerde ve ilçelerle büyük ilgi ile karşılanıyoruz. Partimize büyük bir teveccüh var. Bu seçimlerin diğer seçimlerden farklı olduğunu 7 Haziran tarihinde göreceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.