CHP’den Konya Barosu’na ziyaret

CHP’den Konya Barosu’na ziyaret

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, İl yönetim kurulu üyeleri ve İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç, Konya Baro başkanlığına seçilen Av. Mustafa Aladağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Konya Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ CHP’nin ziyaretinden memnun olduklarını belirterek, “CHP Konya il başkanı meslektaşım Av. Barış Bektaş ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, başarılar diliyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu süreçte birlik ve beraberliğimizi korumalıyız.  Bunun yanında bütün değerlerimize sahip çıkarak, hakaret etmekten uzak durmakta büyük fayda vardır. Herkesin ülkemizin değerlerini korumak bir görevi olmalıdır diye düşünüyorum” dedi.

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Konya Barosu seçimlerinde yeniden Konya Barosu başkanı seçilen meslektaşım Av. Mustafa Aladağ’ı ve yönetim kurulu üyelerini kutlayarak, başarılar diliyorum. Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan bir anlayışla çalışmalarını yürütüyor. Yaptığı başarılı çalışmalarını takdir ediyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu dönemde milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, bütünlüğümüzü korumalıyız. Özellikle Cumhuriyetimiz ve kazanımlarını, hukukun üstünlüğünü, barışımızı güçlendirmeliyiz. Ülkemiz her zaman olduğu gibi bu dönemden de çıkacaktır. Yeter ki, bizi biz yapan değerlerimize sahiplenip, kardeşliğimizi, dostluğumuzu koruyalım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.