Chp Yalova Milletvekili İnce, Seçimde Elbise İddiasını Kazandı

Chp Yalova Milletvekili İnce, Seçimde Elbise İddiasını Kazandı

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce, iki kez tekrarlanan Yalova seçimlerinde Yalova Berberler Odası Başkanı Şenol Ulutürk ile girdiği takım elbise iddiasını kazandı. İnce, bugün Yalova'da bir mağazaya giderek elbise beğendi....

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce, iki kez tekrarlanan Yalova seçimlerinde Yalova Berberler Odası Başkanı Şenol Ulutürk ile girdiği takım elbise iddiasını kazandı. İnce, bugün Yalova'da bir mağazaya giderek elbise beğendi. Alışverişe Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da eşlik etti.

İddiayı kaybeden Yalova Berberler Odası Başkanı Şenol Ulutürk yaptığı açıklamada, "Hocayla(Muharrem İnce'yi kastederek) bir iddiamız vardı. Ben bunu yerine getiriyorum. Hocanın da geçmişten kaynaklanan yemek borcu var onu istiyorum. Sayın Vekilim alacağına şahin, vereceğine karga" dedi.

Aynı zamanda geçmiş dönem Yalova Belediye Meclis Üyesi olan Şenol Ulutürk ile 2 seçimde de iddiaya girdiğini ve kazandığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili İnce, iddia diyaloğunu ise şöyle anlattı: "Seçimde Göçmen Mahallesi'nde okulda karşılaştık. Dedim ki seçimi aldık. Mümkün değil biz sizi 1500 oyla geçiyoruz dedi. Sizin matematikle ilgili bir sıkıntınız var biz seçimi aldık dedim. Takım elbisesine iddiaya girdik. Uzunca bir süredir pazardan alırım, 30 liraya var gibi kıvırdı ama neyse."

290 liralık alışveriş yapılan ve pazarlık sonucu 250 liralık ödeme yapılan alışverişi tamamladıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, bir gazetecinin kurultayın ardından gerçekleştirilen şehir gezileriyle ilgili "Başkanlık yarışı devam mı ediyor?" sorusuna espirili bir dille "Çok uyanıksın galiba kusura bakma. Kulağımda bir sorun var duyamıyorum" diyerek cevap verdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.