CHP Meram’da S Sezen dönemi

CHP Meram’da S Sezen dönemi

CHP Meram İlçenin Now otelde yaptığı kongre CHP Meram ilçe Başkanlığına Av. Saim Sezen ve Azmi Akgül aday oldular.

Seçimde 222 delegenin 144 oy kullandı. Saim Sezen 144 delegenin 78’sinin oyunu alarak CHP Meram İlçe Başkanlığına seçildi. Azmi Akgül’de 66 delegenin oyunu aldı. CHP Meram İlçenin kongresine; CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, CHP Parti Meclisi Üyesi Hakkı Süha Okay, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Gülsüm Florinalı, Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP Ankara bir önceki İl Başkanı Ali Yıldızlı, Konya İl yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarının yanı sıra, CHP Meram ilçe delegeleri ve partililer katıldı.

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır konuşmasında CHP’yi birlikte iktidara taşıyacaklarını belirterek, “Partimize umut ve heyecan getirecek olan bu kongremizde seçilecek arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. 2019 seçimleri ülkemiz için kritik bir dönemdir. Kaldırılmak ve aldatılmak mümkündür. İyi niyetli de olabilir. Düne kadar Feto, İşit ve Barzani kandırdı. Aldatıldık dediler. Toplumu uyuşturdular. Bunun karşısında yapacakları bir şeyde kalmadı. AK Parti yok olmaya doğru gidiyor” şeklinde konuştu.

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’ta, “Referandumda hayır çıkmasına rağmen milletin oyunu çaldılar. Ülkenin rejimini değiştirdiler. Onun içinde 2019 seçimi tarihi bir dönemdir. Cumhuriyetimize ve devletimize sahip çıkacağız. Ya da yok olacağız. Bunun için 2019 seçimi önemlidir. Yapılan yasal değişikliklerde tuzaklar vardır. Birçoğundan milletvekillerinin bilgisi yoktur. Buna rağmen milletvekilleri bu yasa değişikliklerini onaylıyor.  AK Parti yaptığı yanlışlar ve yolsuzluklardan dolayı yok olmaya doğru gidiyor. Artık bizlere görev düşüyor. Gücümüzün farkında olmak zorundayız” şeklinde konuştu.

Daha sonra CHP Meram ilçe başkan adayları Azmi Akgül ve Saim Sezen’in ve diğer konuşmaların ardından seçime gidildi. Saim Sezen 144 delegenin 78’sinin oyunu alarak CHP Meram İlçe Başkanlığına seçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.