CHP Konya’da Projelerini Anlatacak

CHP Konya’da Projelerini Anlatacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Adayı Hüsnü Bozkurt, parti projelerini anlatarak destek isteyeceklerini, Konya’dan en az 3 milletvekili çıkarma hedefleri olduğunu söyledi.7 Haziran se...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Adayı Hüsnü Bozkurt, parti projelerini anlatarak destek isteyeceklerini, Konya’dan en az 3 milletvekili çıkarma hedefleri olduğunu söyledi.

7 Haziran seçimleri öncesi siyasi partiler çalışmalarını sürdürürken CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Hüsnü Bozkurt, seçmenlere parti projelerini anlatarak, destek isteyeceklerini kaydetti. Diğer adaylarla birlikte Konya ve ilçelerinde parti çalışmalarına başladıklarını ifade eden Hüsnü Bozkurt, “Yaklaşık 50 gün sonra Türkiye tarihin en önemli bir seçimlerinde birine gidiyor. Çünkü bu seçime giderken ülkemizin hem iç politikada hem dış politikada hem geçim sorunları itibariyle hem güvenlik sorunları itibariyle bize göre çokta iyi yönetilmediği bir dönemde seçime gidiyoruz. Bu nedenle CHP olarak gerek Konya’da gerek Türkiye genelinde mutlaka iktidar olmak için yoldayız. İktidar olmaya gayret ediyoruz. Bunun halkımız tarafından da kabul görüp gerçekleşeceğine çok inanıyoruz. Konya’da CHP örgütleri ve adayları olarak hedefimiz yüzde 15 ve üzeri oy ile en az 3 milletvekili ve fazlasını çıkarabilmek olacak” dedi.

“SİYASETİ KAVGA ARACI DEĞİLDİR”

Hüsnü Bozkurt, Konya’nın bir hoşgörü şehri olduğunu hatırlatarak, ağızların kötü bir söz çıkmayacağını ifade etti. Bozkurt, “Biz siyaseti asla kavga aracı, düşmanlık vesilesi, gladyatör arenası olarak görmüyoruz. Siyaset kavga edeceğimiz, karşımızdaki siyasi partilerin yandaşlarını, üyelerini, oy verenlerini düşman olarak nitelendirip onlarla savaşacağımız bir alan değil, olmamalıdır. Biz CHP olarak diğer siyasi partilere oy veren veya bünyesinde olan vatandaşlarımızı, kardeşlerimiz olarak görüyoruz ve hepsini çok seviyoruz. Sadece seçim bir demokratik yarış, bir hizmet yarışıdır. Biz bu hizmet yarışında halkımıza daha iyi hizmet vereceğimizi, ülkemizi daha iyi yöneteceğimizi, Konya’mızın sorunlarını daha iyi dile getireceğimizi söyleyerek, halkımızın teveccühünü kazanmaya çalışıyoruz. Bu anlamda ben Konya’da bu yarıştaki diğer rakiplerimizin hepsine sevgi ve saygılarımızı sunuyorum. Onlarında bu yarışa böyle baktıklarını biliyorum” diye konuştu.

“BARIŞTAN KARDEŞLİKTEN YANAYIZ”

Siyasi rakiplerine seslenen Bozkurt, sözlerine şöyle devam etti; “Biz dünyanın hoşgörü kentinde Konya’mız da bütün ilçelerde bütün mahallelerde aynı şeyi 7 Haziran ve sonrasında dillendireceğiz. Biz barıştan yanayız, biz kardeşlikten yanayız biz kadından, insandan, çocuktan, gençten yanayız, daha iyi hizmet etmek için yollardayız. Bunu anlatamaya çalışacağız asla diğer partiler o partilerin adayları, hükümetimiz ya da başka kişiler hakkında bizim ağzımızdan tek bir kötü laf çıkacak değildir. Diğer arkadaşlarımızın da böyle davranacaklarını umuyorum. Konya’ya yakışacak olan da budur.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.