Chp Gençlik Kolları Tarihi Zirvede Biraraya Gelecek

Chp Gençlik Kolları Tarihi Zirvede Biraraya Gelecek

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç, 5-6 Eylül'de gerçekleşecek kurultay öncesi CHP Gençlik Kolları tüm örgüt birimlerinin katılımı ile yarın Nevşehir'de fikirsel temele dayanan; özgürlükçü, sol bir çizgide, politik söylemin...

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç, 5-6 Eylül'de gerçekleşecek kurultay öncesi CHP Gençlik Kolları tüm örgüt birimlerinin katılımı ile yarın Nevşehir'de fikirsel temele dayanan; özgürlükçü, sol bir çizgide, politik söylemin geliştirilmesi için tarihi bir toplantı yapacaklarını söyledi.

İnanç, toplantıda özgür, yasaksız, adil, laik ve demokratik bir Türkiye'nin inşası adına hedeflerini ortaya koyacak, bu hedefler doğrultusunda partileri için genç ve dinamik bir politik hat belirleyeceklerini kaydetti.

Gençleşmek özü itibari ile sadece genç kadrolara yer vermek demek olmadığını ifade eden İnanç, burada temel olanın fikirlerin ve düşüncelerin gençleşmesi olduğunu vurguladı.

Yapacakları toplantının siyasi nesnelere verilen anlamsız, kariyerist kartvizitlerin belirleneceği bir toplantının çok daha ötesinde, ilkelerin, politikaların, değerlerin ve siyaset anlayışlarının tartışılacağı, geleceğin konuşulacağı tarihi bir zirve niteliğinde olacağını anlatan İnanç “Temel amacımız, inandığımız ilkeler doğrultusunda ezilen ve ötekileştirilen tüm kimlik ve sınıfların yanında olmak ve Halk Partisi'nin sürdürdüğü değişim iradesine güç katmaktır. Bu düşünceler ışığında gerçekleştireceğimiz zirvenin sonuç bildirgesini tarihi okuyan değil, tarihi yazan gençler olarak Pazartesi günü kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.