Çeyrek ne kadar oldu?

Çeyrek ne kadar oldu?

Altının gram fiyatı bugün sınırlı yükselişle 125 liranın hemen altında dengelendi. Çeyrek altın fiyatı ise bugün 205 lira.

Çeyrek altın bugün ne kadar? Altının gram fiyatı kaç lira oldu? sorularının yanıtlarını sizler için derledik. 

Gram altın, saat 10.50 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,3 artışla 124,9 liradan işlem görürken, Kapalıçarşı'da çeyrek altın 205, Cumhuriyet altını 837 liradan satılıyor. 

Altının ons fiyatı ise şu dakikalarda yüzde 0,2 düşüşle 1.263 dolardan alıcı buluyor. Dün 1.274 dolara kadar çıkan ons altın, doların diğer para birimleri ve emtialar karşısında yükselişe geçmesinin etkisiyle kazançlarını geri vermiş ve günü yüzde 0,3 azalışla 1.266 dolardan tamamlamıştı. 

ALTIN YORUMLARI ALTIN FİYATLARI NE OLUR?

Uzmanlar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artırım beklentilerinde önemli bir değişiklik olmadığını, bu dönemde altın fiyatlarının yükselişlerinin de kalıcı olamadığını belirterek, "ABD'de yapılacak başkanlık seçimi ve devamındaki Fed'in faiz kararları altının kısa vadede düşüşlerini hızlandıracak etkenler olabilir. Bu nedenle, bu hafta altının ons fiyatında yaşanan tepki yükselişleri, yerini kar satışlarına bırakabilir" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.