Ceyhun’la ilgilenmiyoruz

Ceyhun’la ilgilenmiyoruz

Atiker Konyaspor’da transfer çalışmaları devam ederken ortaya atılan Ceyhun Gülselam ismi Futbol şube sorumlusu Ömer Korkmaz tarafından yalanlandı.

Atiker Konyaspor’da transfer çalışmaları devam ederken ortaya atılan Ceyhun Gülselam ismi Futbol şube sorumlusu Ömer Korkmaz tarafından yalanlandı.  Korkmaz Ceyhun Gülselam ile ilgili olarak oyuncuyla hiç ilgilenmediklerini söyledi.  Korkmaz, “ Ceyhun Gülselam ile hiç ilgilenmedik.  Menajeri çıkan haberlerin ardından bugün(dün) beni aradı ve oyuncuyla ilgilenir misiniz ? Dedi.  Bizim listemizde bu oyuncu yok. Kendisiyle ilgilenmiyoruz” diye konuştu.

BAYRAM ÖNCESİ BİR TRANSFER BİTECEK

Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz transfer çalışmalarının devam ettiğini ve bayram öncesinde bir transferi bitireceklerini ifade etti. Korkmaz, “ Transfer çalışmalarımız sürüyor. Orta saha mevkiine transfer  edeceğimiz oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Bu oyuncuyla bayramdan önce imza atmayı planlıyoruz. Çalışmalarımız sürüyor.

TRAORE VE MEHA AÇIKLAMASI

Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz  iç transferde de Traore ile ilgili kulüple  görüşmelerinin devam ettiğini ve konunun birkaç gün içinde netlik kazanacağını ifade etti. Korkmaz ayrıca geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor forması giyen ve sezon başında Suudi Arabistan’a transfer olan Alban Meha’nın da büyük ihtimalle döneceğini söyledi.

FERHAT TÜRKOĞLU    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.