Çevreyolunda Yapılan Onarım Sürücüleri Çileden Çıkardı

Çevreyolunda Yapılan Onarım Sürücüleri Çileden Çıkardı

Malatya’da Çevreyolu Turgut Özal Bulvarı’ndaki alt geçitte başlatılan bakım onarım çalışması nedeniyle oluşan araç trafiği sürücüleri çileden çıkardı. Malatya-Elazığ Çevreyolu Turgut Özal Bulvarı üzerindeki alt geçitlerde...

Malatya’da Çevreyolu Turgut Özal Bulvarı’ndaki alt geçitte başlatılan bakım onarım çalışması nedeniyle oluşan araç trafiği sürücüleri çileden çıkardı.

Malatya-Elazığ Çevreyolu Turgut Özal Bulvarı üzerindeki alt geçitlerde karayolları ekipleri tarafından asfalt yenileme çalışması başlatıldı. Çalışma nedeniyle Turgut Temelli Kavşağı ile Adliye Kavşağı’nın altından geçen altgeçitteki duble yolun doğudan batıya seyreden bölümü trafiğe kapatıldı. Bu nedenle araçlar alt geçidin yanındaki yola yönlendirildi. Kavşaklardaki trafik ışıkları ile darlık nedeniyle yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Uzun süre 5 kilometreyi bulan araç kuyruğunda bekleyen sürücüler duruma tepki gösterdi. Sürücüler sadece mesai saatleri içinde yapılan çalışmanın çok yavaş ilerlediğini belirtip işin hızlandırılarak bir an önce bitirilmesini istiyor. Sürücü Yılmaz Durak, “Malatya'da her şey tersine yapılıyor herhalde. Bu tarz çalışmalar gece yarısı yapılır. Hadi gündüz de yolun kapatılmasını anlayabiliriz. Ancak memur anlayışı çerçevesinde saat 17.00’den sonra çalışma duruyor. Bu nedenle iş çok yavaş ilerliyor. Birkaç gün önce başlayan çalışmada bir arpa boyu yol aldığı görülüyor. Birçok şehirde ekipler gece gündüz çalışarak insanları mağdur etmeden buna çözüm buluyor. Ama Malatya’da bu yapılmıyor. Ben bizim idarecileri anlamıyorum.” şeklinde tepkisini dile getirdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.