‘Cesur Yürek’e virüs engeli 

‘Cesur Yürek’e virüs engeli 

İttifak Holding Konyaspor’un  ‘Cesur Yürek’ lakaplı teknik direktörü Bülent Korkmaz, takımın başında ilk galibiyetini aldıktan sonra  koronavirüs engeli ile karşılaştı.

İttifak Holding Konyaspor, Bülent Korkmaz yönetiminde Fenerbahçe karşılaşmasında alınan galibiyetten sonra tam çıkışa geçecekken, koronavirüs nedeniyle ligler ertelendi. “Cesur Yürek” lakaplı teknik adam  yeşil-beyazlı oyunculara ilk mesajını “Maçları kazanmanız için bence taktik falan önemli, pozisyonlar önemli ama yürek, koşu, mücadele, ikili mücadele, kazanma, kazanırken isyan etmek. Bunu yaparsak her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum" diyerek vermişti.

Ligin 8.haftasında sahasında oynadığı ve Yeni Malatyaspor’a 2-0 kaybedilen karşılaşma sonrasında adeta bir çöküş yakalamıştı. Aldığı kötü sonuçlardan sonra küme düşme potasına düşen Yeşil-Beyazlılar, Denizlispor ile içerde oynanan karşılaşma sonrası Teknik Direktör Aykut Kocaman’la karşılıklı olarak anlaşıp yollarını ayırmıştı. Kocaman’ın ardından Anadolu Kartalı’nın başına geçen Bülent Korkmaz yönetiminde ise Konyaspor, Fenerbahçe karşısında galip gelerek 7 hafta sonra 3 puanın sahibi olmuştu.

9 KİŞİYLE GELEN ZAFER 

Bülent Korkmaz Konyaspor’un başında 5 maça çıktı. Fenerbahçe’yi 1-0 yenen yeşil-beyazlı ekipte teknik adam Korkmaz daha önceki 4 maçta 3 beraberlik 1 yenilgi almıştı  
İttifak Holding Konyaspor, Bülent Korkmaz yönetiminde ilk kez kazandı.Aykut Kocaman sonrası Konyaspor'da göreve başlayan teknik direktör Bülent Korkmaz, galibiyetle tanıştı. Korkmaz idaresindeki yeşil-beyazlı temsilcimiz, Fenerbahçe maçı öncesi oynanan 4 karşılaşmada 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak hiç kazanamamıştı. 

TFF Süper Lig’de Göztepe karşılaşmasıyla ilk maçına çıkan Bülent Korkmaz, takımını maça iyi hazırlamasına ve maçın kontrolünü elinde bulundurmasına karşın ilk karşılaşmada rakibine 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Ardından Korkmaz yönetiminde, 4 karşılaşmaya çıkan Yeşil-Beyazlılar, 1 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Söz konusu karşılaşmalarda Kayserispor, Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor karşılaşmalarından beraberlikle ayrılan Anadolu kartalı bu karşılaşmaların hepsinden de oyunun mutlak üstünü olmasına karşın bir türlü galip gelemedi. Ligler ertelenmeden önce Fenerbahçe’yi sahasında ağırlayan Anadolu Kartalı o karşılaşmada ise muhteşem bir performans sergiledi. Maçta 9 kişi kalmasına karşın rakibini Riad Bajic’in harika golüyle 1-0 mağlup eden Yeşil-Beyazlılar, hem ligde kalma adına kritik bir galibiyet elde etmiş hem de kaybolan özgüvenini tekrardan sağlamıştı. Ancak liglerin ertelenmesi Konyaspor’un çıkışına engel oldu.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum