Çeşitli Dernek Ve Kurumlardan Başkan Musa Öztürk’e Ziyaret

Çeşitli Dernek Ve Kurumlardan Başkan Musa Öztürk’e Ziyaret

Kozan İş Adamları Derneği(KOZİAD), Sağlık Mensupları Derneği (SAMEDER) ve bazı özel eğitim kurumlarının temsilcileri Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ü ziyaret etti.Başkan Öztürk, KOZİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erkan, SAMEDER...

Kozan İş Adamları Derneği(KOZİAD), Sağlık Mensupları Derneği (SAMEDER) ve bazı özel eğitim kurumlarının temsilcileri Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ü ziyaret etti.

Başkan Öztürk, KOZİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erkan, SAMEDER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Türktan, İrfan Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Tümer ile Burç Okulları Müdürü Abdulhadi Kaya ve bazı iş adamları ile esnafları makamında kabul etti. Başkan Öztürk, ziyareti birlikte gerçekleştiren dernek ve özel kurum temsilcilerinden yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi alarak ve bir süre sohbet etti.

Başkan Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, dernek ve kurum temsilcileri ise Öztürk’e çalışmalarında başarılar diledi.

Burç Okulları Müdürü Abdulhadi Kaya, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Başkanı Öztürk’ün göreve gelmesinin ardından yaptıkları ilk ziyaretin yoğunluk sebebiyle dar bir zamanda gerçekleştiğini, bu ikinci ziyaretle yaptıkları çalışmaları hakkında daha detaylı bilgi verme imkanı bulduklarını ifade etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.