Ceset Parçalarını Çöpe Atan 8 Kişi Tutuklandı

Ceset Parçalarını Çöpe Atan 8 Kişi Tutuklandı

Tanzanya'nın liman şehri Darüsselam'da insan cesetlerinin konulduğu 85 paketi çöpe atan 8 tıp ensitütüsü çalışanı tutuklandı. Şehrin Bunju banliyösünde kaburgalar, kafatasları, parmaklar ve ayaklardan oluşan insan uzuvlarının açık...

Tanzanya'nın liman şehri Darüsselam'da insan cesetlerinin konulduğu 85 paketi çöpe atan 8 tıp ensitütüsü çalışanı tutuklandı. Şehrin Bunju banliyösünde kaburgalar, kafatasları, parmaklar ve ayaklardan oluşan insan uzuvlarının açık bir alanda bulunması şehri ayağa kaldırdı.

Polisten yapılan açıklamada, bazı poşetlerde cerrahi aletler ve tek kullanımlık ameliyat eldivenlerinin bulunduğu belirtildi.

Darüsselam Polis Şefi Süleyman Kova, insan uzuvları ile ilgili yakalanan şahısların Tıp ve Eğitim Üniversitesi Enstitüsü (IMTU) ile bağlantılarının olduğunu söyledi.

Darüs Selam sakinleri basına yaptıkları açıklamada, kamyonların düzenli olarak yaklaşık 25 kilogram ağırlığında plastik poşetleri açık depo alanına boşaltmasından şüphelendiklerini ve korkunç olayda dehşete düştüklerini ifade ettiler.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.