Cenk Özcan rüzgarı esiyor

Cenk Özcan rüzgarı esiyor

Anadolu Selçukspor’un yeni teknik direktörü Cenk Özcan rüzgarı esiyor. Genç hoca kısa süre olmasına rağmen oyunculara ve kulüp çalışanlarına isimleri ile hitap ediyor.

Anadolu Selçukspor’un yeni teknik direktörü Cenk Özcan  rüzgarı esiyor.  Genç hoca kısa süre olmasına rağmen oyunculara ve kulüp çalışanlarına isimleri ile hitap ediyor. Bu durum kulüpte olumlu bir hava oluşturuyor.  Anadolu Selçukspor'un yeni teknik direktörü Cenk Özcan önceki gün Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde U21 ile oynanan maçta oyuncularına kenardan sık sık uyarılarda bulunurken

futbolculara isimleri ile hitap etti. Genç hoca  oyuncuları yaptıkları hatalarda  uyarırken  başarılı hareketlerinde ise  kutladı. Özcan maç sonrası oyuncuları ile kısa bir toplantı yaparak  uyarılarda bulundu.

BAŞKAN ŞAN’DAN YAKIN İLGİ

Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu ile Anadolu Selçukspor Yönetim Kurulu, Atiker Konyaspor U-21 takımı ile Anadolu Selçukspor arasında oynanan hazırlık maçına yoğun ilgi gösterdi. Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, 2. Başkan  Fatih Yılmaz,  Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Şanlı hazırlık maçını sonuna kadar takip etti. Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan   pilot takım Anadolu Selçukspor oyuncularının elini tek tek sıkarak durumları hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.