Cem Küçük'ten ilginç yorum!

Cem Küçük'ten ilginç yorum!

Gazeteci Cem Küçük katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçilememesine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

Beyaz TV'de Latif Şimşek'in 'Dinamit' programında AK Parti'li eski Milletvekili Mehmet Metiner ile gazeteci Cem Küçük, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Programda gazeteci Cem Küçük'ün "Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse bir kere biz dahil herkes yargılanır" ifadelerinin ardından dikkat çeken diyaloglar yaşandı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Dinamit' programında 'Yeni kurulacak partiler neyi hedefliyor?' başlıklı tartışmada Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük "Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse insanlar 'abartıyor' diyor ama bir kere biz dahil herkes yargılanır. Seri bir tutuklama yaparlar" dedi.

AK Parti'li eski İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner "Yahu korkutma bizi, zaten yeterince korkağız bir de bu laflardan sonra" şeklindeki ifadeleri ile tepki gösterdi.

Küçük, Metiner'i göstererek, "Mehmet Metiner'i tutuklarlarsa AB itiraz mı edecek?" deyince programın moderatörü Latif Şimşek, "Yani Cumhurbaşkanı'nı da mı yargılarlar?" diye sordu.Bunun üzerine Küçük, "Ona hemen cesaret edemeyebilirler ama çevresinden başlarlar. Melih Gökçek'i bu durumda kim kurtarır?, Metiner'i kim kurtarır?, Şamil Tayyar'ı kim kurtarır? Seni beni kim kurtarır?" deyince Metiner, "İlk telef olacak olan biziz yani. Yahu korkutma bizi, zaten yeterince korkağız bir de bu laflardan sonra..." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum