Çelikkayalar’dan dev açılış

Çelikkayalar’dan dev açılış

Konya ekonomisinin yükselen değeri Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri, Konya’ya yatırımlarını sürdürüyor.

Konya ekonomisinin yükselen değeri Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri, Konya’ya yatırımlarını sürdürüyor. Son olarak  yıllarca AFRA Alışveriş Merkezi olarak hizmet veren ve son olarak da Makromarket'in işlettiği merkez mağazayı bünyesine katan Çelikkayalar AVM, tüm hazırlıkları tamamladı ve yarın (22 Kasım Perşembe) büyük bir törenle açılışını gerçekleştirecek.

Yarın saat 14:00’de görkemli bir tören ve sürpriz indirimlerle gerçekleştirilecek açılış öncesi firma yönetimi basın mensuplarıyla bir araya gelerek yeni mağazayı tanıttı. Firma yöneticileri açılışa Konya halkını beklediklerini ifade etti.

 

Kaya Grup Genel Müdürü Ali Kaya, ekonomide yaşanan tüm gelişmelere rağmen yükselişlerini sürdürdüklerini ve istihdama katkıda bulunmaya devam ettiklerini belirtti. Kaya, Merkez AVM’nin sürpriz indirimlerle bugün kapılarını müşterilerine açacağını ifade ederek ''Bu şehrin markasıyız sloganıyla çıktığımız yolda Konya'mızda yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bir taraftan şube sayımızı artırıyoruz diğer taraftan da istihdam sayımızı. Çelikkayalar olarak çok büyük bir aileyiz ve her geçen gün de büyümeye devam ediyoruz. Merkez AVM sektörümüze yeni bir soluk getirecektir. Burada da vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz'' dedi.

Kaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kaya ise 'Konyalı üretici ve tedarikçi firmalara destek veren, aynı zamanda halkımıza en iyi hizmeti sunan Çelikkayalar Konya'nın markasıdır. Bizim patronumuz müşterilerimizdir. Merkez AVM'nin açılışına tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Hakan ARMUTCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum