CAZADOR Triko Modelleri ile Size Asil ve Sıcak Bir Önerimiz Var!

CAZADOR Triko Modelleri ile Size Asil ve Sıcak Bir Önerimiz Var!

Triko modelleri bu sezon sokak stilinde sıkça göreceğimiz parçalardan…

Triko modelleri bu sezon sokak stilinde sıkça göreceğimiz parçalardan… 2017 Kış-İlkbahar trendlerini belirleyen bayan triko kazak ve bluzlar, zamansız ve hiç vazgeçilmeyen üst giyim gruplarından biridir. Bu yıl farklı kesimli ve modellere sahip trikolar cool chic kadınların ilk tercihi haline gelecek. “CAZADOR” bayan trikolar ile şıklığınızı tescilleyeceksiniz. Şıklığınızın altında ise markamızın imzası olacak. Bu sezon fırfır detaylı trikolar, altın metalik tonlamaların efsanevi görüntüleri ve taba renkli trikoların hakimiyeti modada yoğun bir biçimde hissedilecek. Triko kazak bayanların bu kış kombinlerine ilham verecek.

2017 Yılı Bayan Triko Trendleri

Çizgili desenler ve breton desenler bu kışın en trendy yüzeylerinden birisi olacak. Çizgili triko kazaklar, modern, enerjik ve neşeli bir görünüm sunacak. Breton ise marin esintileri ile kış aylarında mis gibi deniz kokusunu şehrin sokaklarına taşıyacak. Çizgili triko bluz ve kazaklar; skinny jean pantolonlar, kloş mini etekler, taytlar ve mom’s jean pantolon modelleri ile kombinlenebilecek. Asimetrik çizgiler ise sade, asil ve minimalist kadınları kendilerine çekecek.

 

Ultra modern minimalizm bu sezon moda akımlarının başını çekiyor. Detayları atlayıp sadeliğe önem veren ve modern stilleri takip eden kadınlar bu sezon kendilerini en iyi şekilde ifade edebilecek. Nötr renklerin hakimiyetinde bir moda akımına kim hayır diyebilir ki?

Taba rengi severler el kaldırsın! Bu kış bol bol taba rengi trikolar giyeceğiz çünkü sevgili hanımlar! , triko elbise ve triko bluzlarda bu sezon taba rengi ile acı kahve kombinleri ile sık sık karşılaşacağız.

Son olarak metalik altın rengi trikolar bu yıl frapan ve cesur görüntümüzü tamamlayacak. Gold tonlamalarının lüks ve elit görüntüsü, parlak ışıltılar feminenlik hanemize birkaç artı puan ekleyecek. Siyah içindeki gold parıltılı trikolar da sade ve ama çarpıcı bir stil elde etmek isteyenler için iyi bir alternatif olacak. Metalik altın triko bluz ve kazaklar, siyah renkli midi boy piliseli etekler, mini kloş etekler ve siyah taytlar ve bootiesler ile kombinlenebilir. Bunun dışında mavi ya da siyah skinny jean ve bilek boy botlar ile enfes bir görünüm elde ederler.

 

Cazador Triko modelleri ile ilgili daha detaylı bilgiye http://www.cazador.com.tr/kadin-kazak ayfasından ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.