Çaykur Rizespor - Konyaspor: 1-1 (MAÇ SONUCU)

Çaykur Rizespor - Konyaspor: 1-1 (MAÇ SONUCU)

Atiker Konyaspor Çaykur Rizespor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Ev sahibi ekip Boldrin’in penaltısıyla 1-0 öne geçti. Yeşil-beyazlı ekip Jahovic’in penaltı golüyle maçı beraberliğe getirdi. Maç böyle tamamlanınca Atiker Konyaspor bu beraberlikle puanını 13 yaptı.

Atiker Konyaspor, Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip 1-0 geriye düştüğü maçtan Jahovic’in penaltı golüyle sahadan bir puanla ayrıldı. Atiker Konyaspor bu beraberlikle puanını 13 yaptı.

Rizespor atağında Jevtovic’in ceza sahası içerisinde elle müdahalesinde hakem Volkan Bayarslan ‘beyaz noktayı’ gösterdi. 41’de Boldrin penaltıdan takımını 1-0 öne geçirdi. Yeşil-mavili ekip, 43. dakikada Orhan Ovacıklı ile net bir gol fırsatı daha yakalarken, ilk yarıda başka gol sesi çıkmadı.

Son anlarda baskısını artıran Atiker Konyaspor, 80. dakikada penaltı kazandı. Jahovic’in ceza sahası içerisinde düşürülmesinde hakem Volkan Bayarslan, ilk olarak ‘devam’ kararı verirken, VAR’a gidip pozisyonu izledi. Pozisyonu inceleyen Bayarslan, penaltı kararı verdi. 82. dakikada atışı kullanan Jahovic, skora denge getirdi. Son anlarda büyük bir baskı kuran Atiker Konyaspor, ikinci golü bulamadı ve maç 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum