Çaykur Rizespor - Gençlerbirliği Maçının Ardından

Çaykur Rizespor - Gençlerbirliği Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’de Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Mehmet Özdilek, takım olarak beklentilerin altında kaldıklarını ve bir puanın kendileri açısından iyi bir başlangıç olduğunu söyledi.Maçın...

Spor Toto Süper Lig’de Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Mehmet Özdilek, takım olarak beklentilerin altında kaldıklarını ve bir puanın kendileri açısından iyi bir başlangıç olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Özdilek, “Liglerin ilk maçları her zaman zordur. Bu maç bizim için çok zor geçti. Bugün maçın geneline baktığımda beklentilerin çok altında kaldık. Bu kadar temposuz oynayacağımızı zannetmemiştim. İkinci yarı yaptığımız oyuncu değişiklikleri oyunu biraz daha hareketlendirdi. Bugün kaybedebilirdik. Kazanamıyorsanız kaybetmeyeceksiniz. 1 puan iyi bir başlangıç. Gençlerbirliği’nin sayılmayan golü uzaktan bana gol gibi geldi. Burada hakemin kararına saygı duymak lazım.” dedi.

“MAÇIN EN ÖNEMLİ POZİSYONU SAYILMAYAN GOLÜMÜZ”

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Gökhan Gedikali ise maç 1-1 devam ederken sayılmayan gollerinin kendilerine 3 puan kaybettirdiğini ifade ederek, “Maçın en önemli pozisyonu verilmeyen goldü. Biz sayılmayan golümüzü gol diye gördük. Bu konu hakkında fazla konuşmayacağım. Pozisyonun tekrarını izleyeceğiz. Her iki takım oyuncularını kutluyorum. Oyuncularımız ellerinden geleni yaptı. Yetenekli bir takımız. Güzel bir maç oldu. Çok önemli bir 3 puan kaybettik.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.