Çaykur Rizespor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Çaykur Rizespor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Çaykur Rizespor, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 11. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenman sağanak...

Çaykur Rizespor, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 11. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenman sağanak yağmur altında 1,5 saat sürdü. Antrenman taktik çalışma ve çift kale maçla sona erdi.

Öte yandan oyuncular, antrenman öncesi kendi arasında Dart turnuvası düzenledi. 3 ve 5'erli 2 gurup halinde düzenlenen turnuvayı finalde, Necati yılmaz, Leonard Kweuke ve Tevfik Köse’den oluşan takımı mağlup eden Giray Kaçar, Filip Holosko ve menajer Servet Çavuşoğlu’nun takımı kazandı. Turnuvanın Sniper'ı ise tek seferde 81 puanlık atışını yapan Ludoviç Sylvestre oldu. Kazanan takıma sürpriz ödülü ise maçtan önce Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in vereceği belirtildi.

Çalışmanın ardından Çaykur Rizespor, İstanbul'a hareket etmek üzere tesislerden ayrıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.