Çatı Adayı Komisyonu, İhsanoğlu'na Destek İstedi

Çatı Adayı Komisyonu, İhsanoğlu'na Destek İstedi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Çatı Adayı Komisyonu, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek cumhurbaşkanı adayı Eklemeddin İhsanoğlu'na destek istedi. Manavgat'ta CHP, MHP, DP, BBP ve DSP İlçe başkanlıkları tarafından oluşturulan çatı...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Çatı Adayı Komisyonu, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek cumhurbaşkanı adayı Eklemeddin İhsanoğlu'na destek istedi. Manavgat'ta CHP, MHP, DP, BBP ve DSP İlçe başkanlıkları tarafından oluşturulan çatı adayı komisyonu, Manavgat Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası(MASMO) Başkanı Nezih Özgenç'i ziyaret etti. Komisyon İhsanoğlu için muhasebeciler ve mali müşavirlerinden destek istedi.

    Komisyon üyeleri, 10 Ağustos'da yapılacak olan seçimin tarihi öneme sahip olduğunu kaydetti. Komisyon üyeleri, "Cumhurbaşkanlığı makamı siyasete göre şekillenmemesi gereken, cumhurbaşkanı devletin ve milletin imkanlarını koruyacak olan bir insandır. Çünkü bizim oylarımızla cumhurbaşkanlığı makamına oturacak kişi orada bayrağımızı temsil edecektir; vatanımızı, devletimizi, ulusal değerlerimizi temsil edecektir. Hükumetler, siyasi iradeler, iktidarlar değişse de varlığı baki olan sınırları kanla çizilmiş Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil edecektir. " dedi.

    MASMO Başkanı Nezih Özgenç komisyona ziyaret için teşekkür etti. İlk defa cumhurbaşkanını halkın seçecek olmasını çok önemsediklerini, bu seçime katılan tüm adaylara başarılar dilediklerini belirten Özgenç, meslektaşlarımız akademisyenlerden oluşmakta olup gündemi yakinen takip etmektedirler ve konuya tam anlamıyla hakim oldukları kanaatinde olduklarını en doğru kararı vereceklerini yürekten inandıklarını kaydetti.

    Özgenç, ayrıca İsrail in Gazze de Filistin halkına uygulamış olduğu insanlık dışı vahşeti kınadıklarını ifade etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.