Çatı aday İhsanoğlu, AKP'nin kapısını çaldı

Çatı aday İhsanoğlu, AKP'nin kapısını çaldı

Davutoğlu, MHP'nin Meclis Başkan Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile bir araya geldi.

Meclis Başkanlığı için destek turuna çıkan MHP'nin Meclis Başkan Adayı İhsanoğlu, saat 12.16'da Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmek üzere AK Parti Genel Merkezi'ne geldi. Girişte basın mensuplarını selamlayan İhsanoğlu, yaklaşık 35 dakika sonra saat 12:50'de açıklama yaptı.

İhsanoğlu, şöyle konuştu:

"Bu cumhuriyeti kuran Meclis'tir. Bugün artık biz demokrasimizin yeni bir sayfasını açarken TBMM'nin yeniden toplumdaki yerinin takip edilmesi, güçlendirilmesi lazım. İtibarının güçlendirilmesi lazım. Yürütme Meclis'in denetimi altında olmalıdır. TBMM yeni dönemde yeniden yapılandırılmalıdır. TBMM'nin toplumdaki yeri de güçlendirilmelidir. Meclis'in kendi çalışmalarını gözden geçirmesi gerekir. Çıkarılan yasaların hukuk esaslarına uygunluğu meselesi önemli bir şekilde ele alınmalı. Meclis bu yeni yapısıyla, daha farklı bir şekilde çalışacak. Biz bunun arzusundayız. Takdir tabii ki 550 milletvekilinindir."

AK PARTİLİ ADAYIN MHP ZİYARETİ 4 DAKİKA SÜRMÜŞTÜ

AK Parti'nin Meclis Başkanı Adayı İsmet Yılmaz'ın destek turu kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesi 4 dakika sürmüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.