Catering Hizmetleri ile Hangi Yemek Menülerini Sipariş Verebilirsiniz?

Catering Hizmetleri ile Hangi Yemek Menülerini Sipariş Verebilirsiniz?

Catering Hizmetleri ile Hangi Yemek Menülerini Sipariş Verebilirsiniz?

Catering hizmetleri ile davet yemeği vermek isteyenler, organizasyonlarına kusursuz ve pratik bir şekilde hazırlanabiliyor. Zengin yemek menüleri ve profesyonel sunumları ile dikkat çeken özel günlerde organizasyon sahiplerini ciddi bir hazırlık yükünden kurtarıyor. Catering firmaları; açık büfe menüleri, davet menüleri, barbekü menüsü, vejetaryen menü, ofis kahvaltısı menüsü, sofra menüleri ve sandviç paketi, piknik paketi gibi yemek paketi gibi seçenekler sunuyor. Yemek kalitesinin yanında yemek daveti ile uyumlu dekoratif ürünlere de hizmetlerinde yer veren catering hizmetleri, yemek hazırlığından servisine kadar hijyene de oldukça önem veriyor.

 

Özel günlerde yemek davetlerinde konuklarını kaliteli lezzetlerle ağırlamak isteyenler catering firması Misafirliq ile çok kolay yemek siparişi verebiliyor. Bireysel ve kurumsal davetler için özel olarak hazırlanmış yemek menüleri sunan Türkiye’nin ilk ve tek online catering sitesi Misafirliq.com; özel günler için hazırlanan açık büfe, sofra ve davet menülerinin yanı sıra şık sunumlarıyla davetlilerin ilgisini çekiyor. Malzeme seçimi, hijyen, üretim ve modern sunumlar konusunda deneyimli bir ekip ile yola çıkan Misafirliq.com’da brunch menüsü, açık büfe kahvaltı, nişan ve kına menüsü, çocuk doğum günü menüsü, vejetaryen menü, ofis kahvaltısı, iftar menüsü gibi yemek menüleri ve sandviç, piknik paketi gibi seçenekler yer alıyor. Davet menüsünü kendi oluşturmak isteyerler ise Misafirliq.com’daki “kendi menünü oluştur” seçeneği ile başlangıçlardan tatlı çeşitlerine kadar davet menüleri oluşturabiliyor.

 

Kullanışlı ve şık yemek takımları, konsepte uygun dekoratif ürünler, sofra çiçekleri, nişan, doğum günü, baby shower gibi etkinliklerin vazgeçilmezi tak, çiçekli harf, karşılama panosu seçenekleri de sunan catering firması Misafirliq, yemek davetleri için garson hizmeti ve mangal şefi hizmetine de yer veriyor.

 

Misafirliq catering hizmetleri; bireysel ve kurumsal davetler için özel olarak hazırlanmış yemek menüleri sunuyor. web sitesinden hemen menünüzü seçebilir ya da kendi menünüzü oluşturup, hızlı bir şekilde online catering siparişinizi verebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.