Çarşıya Bile Arkadaş Edindiği Süslü Oğlakla Gidiyor

Çarşıya Bile Arkadaş Edindiği Süslü Oğlakla Gidiyor

Yavruyken aldığı oğlağı yanından ayırmayan Sivaslı Nail Çakmaktepe, çarşı pazarda bile onunla birlikte dolaşıyor. 4 aylık oğlağını gelin gibi süsleyen Çakmaktepe, özellikle çocuklardan büyük ilgi gördüğünü söyledi.Sivas’ta...

Yavruyken aldığı oğlağı yanından ayırmayan Sivaslı Nail Çakmaktepe, çarşı pazarda bile onunla birlikte dolaşıyor. 4 aylık oğlağını gelin gibi süsleyen Çakmaktepe, özellikle çocuklardan büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Sivas’ta yaşayan 55 yaşındaki Nail Çakmaktepe, torunu için aldığı oğlak ile sıkı arkadaş oldu. Aralarındaki bağ o kadar güçlü ki çarşı ve pazara bile birlikte gidiyorlar. Köpek gibi hareketler yapan, sahibinin yanından ayrılmayan oğlak, görenleri hayrete düşürüyor. Oğlak, en büyük ilgiyi ise çocuklardan görüyor. Köpek veya kediye göre keçiyi daha çok sevdiğini belirten Çakmaktepe, en azından sonunda etinin yendiğini ifade etti.

Halkın ilgi göstermesinden memnun olduğunu dile getiren Nail Çakmaktepe, çarşıya çıktığı zaman büyük küçük herkesin oğlakla ilgilendiğini ve fotoğraf çektirdiğini anlattı. Oğlaktan ayrıldığı zaman üzüleceğini belirten 7 çocuk ve 4 torun sahibi Çakmaktepe, “Aileden bir fert gibi oldu, ayrılsam üzülürüm. Torunum için almıştık, ailede herkes sevmeye başladı, satamayız da kesemeyiz de sonu nereye varır bilemiyorum.” dedi.

Nail Çakmaktepe, 'Gülersin' adını verdiği oğlağı, buğday, yulaf, yonca, ot gibi şeylerle beslediğini söyledi. ‘Yat’ dediği zaman yattığını, atla dediği zaman kucağına çıktığını kaydetti.

DÜĞÜN YAPACAK

Gülerek 4 aylık oğlağına damat aradığın ifade eden Çakmaktepe, “Salon benden daha ne istiyorsunuz?” dedi. Damat adayında aradığı özellikleri sıralayan Çakmektepe, "Karizma, maço erkek olacak. Her erkeğe de vermem kızımı. O kadar da ucuz değil, başlık parası istemiyorum. Düğün masrafları benden.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.