Carlgren ve Savaş Polat imzaladı

Carlgren ve Savaş Polat imzaladı

2017-2018 futbol sezonunda üç kulvarda mücadele edecek olan Atiker Konyaspor, iki transferine daha resmiyet kazandırdı.

2017-20118 futbol sezonunda üç kulvarda mücadele edecek olan Atiker Konyaspor,  iki transferine daha resmiyet kazandırdı. Daha önce protokol yapılan  İsveçli kaleci Patrick Carlgren ve  Fenerbahçeli genç oyuncu Savaş Polat ile sözleşme imzaladı.

KALECİ İLE 2+1YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Daha önce AIK Solna takımında eldiven giyen 25 yaşındaki kaleci, geçtiğimiz sezon devre arasında Nordseajelland takımına transfer olmuştu. Önümüzdeki sezon Atiker Konyaspor’da 35 numaralı formayı giyecek olan Patrick Carlgren ile 2+1 yıllık anlaşma sağlandı.

1997 doğumlu Fenerbahçeli genç sağ defans oyuncusu Savaş Polat ise kendisini Atiker Konyaspor’lu yapan anlaşmaya 5 yıllığına imza attı.

Atiker Konyaspor’a geldiğim için çok mutluyum diyen Patrick Carlgren   “Buraya gelmek benim bir hedefimdi. Konyaspor’u çok seviyorum. Elimden gelenin daha iyisini yapacağım. Konyaspor’u ve taraftarını izledim ve çok beğendim. Her şey çok iyi olacak buraya geldiğim için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

ÇALIŞIP FORMAMANI HAKKINI VERECEĞİM

Genç futbolcu Savaş Polat imza töreni sonrasında şunları söyledi; “Hayalleri ve hedefleri olan böyle büyük bir kulübe geldiğim için gerçekten çok mutluyum. Buraya Konyaspor’un başarısına katkı sağlamak için geldim. Bundan sonra yapabileceğim tek şey çok çalışıp bu formanın hakkını vermek. İnşallah çok güzel bir sezon olacak bizler için.”

KATKI SAĞLAYACAKLAR

Başkan yardımcı ve basın sözcüsü Ahmet Baydar imza töreninde yaptığı açıklamada “2017-2018 sezonu için transfer çalışmalarına devam ediyoruz. Takımımıza kaleci olarak kazandırdığımız Patrick’e Carlgren’e hayırlı olsun diyoruz. İnşallah kendisi kalemizi en iyi şekilde koruyacak ve takımımıza katkı sağlayacak. İkinci transferimiz ise sağ bek mevkiinde oynayan Savaş Polat kardeşimiz… Genç futbolcumuzla 5 yıllığına anlaşmış bulunmaktayız. Kendisine ve Konyaspor’umuza hayırlı olsun diyoruz. Hoş geldiniz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.