Çare İslam Birliği

Çare İslam Birliği

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Türkiye'nin dış politikada yıllardır Avrupa Birliği ve Şangay Beşlisi arasında gidip geldiğini belirterek, dış politikada tek çözümün İslam Birliği olduğunu söyledi

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Mart ayı İl Divan Toplantısı parti il binasında gerçekleştirildi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın'ın konuştuğu il divan toplantısında Saadet Partisi Konya İl Başkanı Av. Hasan Hüseyin Uyar, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Teşkilatları başkanları,  MİLKO kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

TEŞKİLATIMIZ, EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ

Partinin ve davanın güçlenmesi ve devamının sağlanması için divan toplantılarının büyük ölçekte önem arz ettiğini ifade eden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, bol katılımlı ve heyecanlı geçen toplantıdan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Saadet Partisi kadrolarının ilkelerinden taviz vermeden mücadelesini sürdürdüğünü kaydeden Aydın, "Biz biliyoruz ki siyaset yapıyorsanız 4 güce ihtiyacınız var demektir. Birincisi iktidar veya meclis gücü, ikincisi para gücü, üçüncüsü medya gücü, dördüncüsü ise teşkilat gücüdür. Bizde iktidar ve meclis gücü yok, para gücüde, medya gücü de yok. Fakat şükürler olsun ki bizim teşkilat gücümüz var. Bu öyle bir güçtür ki, eğer doğru kullanılabilrse, doğru çalıştırılabilirse, para gücü de, medya gücünü de iktidar gücünü de getirecektir. Saadet Partisi Milli Görüş Hareketi yarım asırdır bu topraklarda herşeyin dönüştüğü ve dönüştürüldüğü kirlendiği ve kirletildiği bir zeminde ve zamanda çizgisinden taviz vermeden, ilkelerinden taviz vermeden mücadelesini sürdüren bir harekettir. Bu çok kıymetli ve değerlidir" dedi.

img_9082.jpg

EN BÜYÜK PROBLEM KUTUPLAŞMADIR

Milli Görüş Hareketi'nin 45 yıl önce ne söylediyse ise hala aynı şeyleri söylemeye devam ettiğini söyleyen Aydın, Türkiye'nin dış politikada güçlenmek için yıllarca Avrupa Birliği ve Şangay Beşlisi arasında gidip geldiğini, dış politikada çözümün İslam Birliği olacağını yıllardır söylediklerini kaydetti. Aydın, "Yıllardır süregelen bu karmaşa devam ettikçe huzura mutluluğa refaha ulaşmak ne yazı ki mümkün değildir. Şu anda Türkiye çok özel ve çok hassas bir dönemden geçiyor. Bu kadar kritik bir süreçten geçerken siyasilerin, insanlarımısın her zamankinden daha çok ağızlarından çıkana dikkat etmesi gerekiyor. Şu anda Türkiye'nin en büyük problemi terör değil, işsizlik değil, ahlaki çöküntü değildir. Şu anki en büyük problemimiz kutuplaşmadır. İnsanlar kendilerinden olmayanı hain olarak görüyorlar. Etrafımızdaki ülkeleri hangi metotla hangi yolla hangi yöntemli parçalamışlar ise aynısını Türkiye'de yapmak için uğraşıyorlar. Biz bu oyunlara gelemeyiz. Evet diyenler de hayır diyenler de bu vatanın evladıdır. 17 Nisan sabahı ister evet ister hayır kazansın ama asıl kazanan kardeşlik olsun" diye konuştu.

SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ SORUNLARI ÇÖZMEZ

Çanakkale Zaferi'nde ortak bir ruh sayesinde dimdik durarak zafere ulaşıldığını ifade eden Aydın, bugün de Türkiye'nin hem siyasi, iktisadi ve askeri saldırılara mağruz kalmışsa bu saldırılardan Çanakkale ruhuyla önüne geçilebileceğini vurguladı. Aydın, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Bu referandum sürecinde evet demeyeceğimizi açıkladık. Bu nedenle bize, siz PKK ile FETÖ ile hainler ile işbirliği içerisindesiniz dediler. Biz bu toprakların bu milletin yıllardır hayrına vesile olacak ne varsa onu yaptık ve onu söyledik ve söylemeye de devam edeceğiz. Biz başkanlık sistemine karşı değiliz. Fakat bu getirilen sistem, başkanlık sisteminin aslı değildir. Bir ülkedeki temel problemleri yönetim biçimi çözmez, yönetim anlayışı çözer. İşsizlik, son açıklanan verilere göre hat safhaya ulaşmış durumda. İşsizliğin önüne parlementer sistemden ayrılmak geçmez. Ayrıca bütün gençlerimiz iddaa ve sayısal loto oynuyor. Kur'an-ı Kerim derslerini seçmeli ders haline getirmelerini takdir ettik. Fakat bir yerden Kur'an-ı Kerim öğretip bir yandan da sayısal loto oynamalarına müsade ederseniz ortaya idda kuponu tutsun diye dua eden bir nesil çıkar."

TOLGA PARLAK merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum