Canla başla çalışacağız

Canla başla çalışacağız

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları'nın Mart ayı divan toplantısında konuşan Gençlik Kolları Başkanı Sefa Taşbaşı, “İnanıyoruz ki 7 Haziran gecesinde buradan otobüs otobüs Ankara'ya akın edeceğiz” dedi

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları'nın Mart ayı divan toplantısı dün Saadet Partisi il binasında gerçekleşti. Yoğun katılım ile gerçekleşen divan toplantısına Saadet Partisi Konya İl Karargah Başkanı Abdullah Altuntaş, Genel Merkez Gençlik Kolları GMYK Üyesi Recep Turan, AGD Genel Merkez Liseler Komisyonu Başkan Yardımcısı Abdullah Çiftçi, İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Taşbaşı, Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Eskici, Selçuklu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Akiş, Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Suna, AGD Konya Üniversiteler Komisyon Başkanı Maruf Fil ve çok sayıda gençlik kolları üyesi katıldı. Programın basına açık kısmında konuşan Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Taşbaşı, "Dünyada yine zulüm var. Adana'da bir baba çıkıp diyor ki, 'Ben sabahın 5'inde çıkıp akşamın 5'inde eve geliyorum. Simit satarak geçimimi sağlıyorum. Ben eşimde ayrıyım. İki tane çocuğum var. Mahkeme çocukları annesine verdi. Ama bu çocuklar benim yanıma geldiği zaman bir manavın önünden geçerken çocuklarımın gözünü montumla kapatıyorum ki manavdaki meyveleri görüp canları çekmesinler. Çünkü benim o 5-10 liralık meyveleri alacak param yok." Şimdi ülkemizde refah olduğunu, saadet olduğunu söyleyenler bu tabloyu nereye koyacaklar" diye konuştu.

OTOBÜS OTOBÜS ANKARA'YA AKIN EDECEĞİZ

Türkiye'nin Ortadoğu politikası ve yaklaşan seçimlerle ilgili konuşan Taşbaşı, "İki günden beri Erbakan Hoca'nın da dediği gibi 'Koca koca adamlar' Ortadoğu'daki katliama ortak oluyorlar. Suriye'de, Irak'ta, Tunus'ta, Yemen'de insanlar katlediliyor, bu katliamlara kim destek veriyor, Türkiye. İşte Erbakan Hocamız 40 yıl öncesinden bunları söylüyordu. Şimdi Hocamızın söyledikleri teker teker işliyor. Siyonizmin ülkemizdeki oyunlarını yıkmak için önümüze bir fırsat geldi. Mahalle temsilcilerimiz gerekirse kapı kapı dolaşacak. Milli Görüş'ü tam manasıyla bilmeyen kalmayacak ki ondan sonra 7 Haziran seçimlerinde galip gelelim. Biz inanıyoruz ki, 7 Haziran gecesinde telefonlarımız hiç susmayacak ve buradan otobüs otobüs Ankara'ya akın edeceğiz" ifadelerini kullandı.

SEÇİMLER HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

Gençlik Kolları'nın seçim faaliyetleri hakkında konuşan Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Teşkilatlanma Başkanı Ahmet Aydoğdu ise, "Ülke olarak hayati önem taşıyan bir seçime doğru ilerliyoruz. Ancak milletimiz için büyük önem arz eden bu seçume 2 buçuk ay gibi bir süre kalmışken ülke sorunları ile alakalı en ufak bir çalışma bile yapılmamakta ve milletimiz suni gündemlerle meşgul edilmektedir. AK Parti hükümetinin çeşitli senaryolar oluşturmak suretiyle şanlı ve necip milletimizle adeta alay edilircesine oluşturulan suni gündemlerine bakmaktansa ülkemizin ve İslam ümmetinin içinde bulunduğu gerçek gündemlere bakmayı daha uygun görüyoruz. Halkımızın refah seviyesi gün geçtikçe azalmakta olup, vatandaşımız yoksulluk ve sefaletin eşiğinde intihar etmeye adeta tahrik ediliyor" şeklinde konuştu.

'TOPRAK AYAĞIMIZIN ALTINDAN KAYIYOR'

Ülkenin ekonomik sorunlarının gün yüzüne çıkmaya başladığını dile getiren Aydoğdu, "Bizlere merhum liderimiz Necmettin Erbakan Hocamızın 'Toprak ayağımızın altından kayıyor' sözünü hatırlatan terör meselesi ülkemizin kanayan yaralarından bir tanesidir. Bugün ülkemizde PKK terör örgütü zihniyeti adeta devlet kurmuştur. Ülkenin bütünlüğünü zedeleyici, halkları arasında nifak tohumları ekici çalışmalara dur denilmemektedir. Türkiye'nin bölünmesi siyonistler ve emperyalist güçlerden başka kimsenin işine gelmez" sözlerini kullandı.

BERKHAN PALAK merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.