Çankırı'lı Kadın Boksörden Dünya Şampiyonluğu Sözü

Çankırı'lı Kadın Boksörden Dünya Şampiyonluğu Sözü

Kore’de yapılan AIBA Dünya Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü olan Emine Bozduman, Çankırı'da sporseverlerin gurur kaynağı oldu.65 Ülkeden 331 sporcunun katıldığı ve geçtiğimiz hafta sonunda Kore’de yapılan...

Kore’de yapılan AIBA Dünya Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü olan Emine Bozduman, Çankırı'da sporseverlerin gurur kaynağı oldu.

65 Ülkeden 331 sporcunun katıldığı ve geçtiğimiz hafta sonunda Kore’de yapılan AIBA Dünya Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası’nda üçüncü olan Çankırılı sporcu Emine Bozduman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü'nü ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Benim için bu bir başlangıç daha çok çalışarak şampiyon olacağım." dedi.

Türkiye'yi +81 kiloda temsil eden Emine Bozduman, 2014 yılı içinde daha önce de Avrupa üçüncüsü olduğunu belirterek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başarılı sporcuya övgü dolu sözler sarf eden İl Müdürü Yıldız ise "Emine çok yetenekli bir sporcu, bizim gururumuz. Çankırımızı bu önemli şampiyonada başarıyla temsil etti. Daha da çalışarak ülkemizi ve Çankırımızı en iyi şekilde temsil edeceğine ve başarılı olacağına gönülden inanıyorum. Bunun için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya hazırız." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.