Çanakkale'de Feribot Kuyruğu Yeniden Başladı

Çanakkale'de Feribot Kuyruğu Yeniden Başladı

Ramazan tatili dönüşüne geçen tatilciler, bayramın ikinci günü olduğu gibi bugün de feribot iskeleleri önünde kuyruklar oluşturdu.     Ramazan Bayramı dolayısı ile memleketlerine ve tatil beldelerine giden tatilciler, dünden...

Ramazan tatili dönüşüne geçen tatilciler, bayramın ikinci günü olduğu gibi bugün de feribot iskeleleri önünde kuyruklar oluşturdu.

    Ramazan Bayramı dolayısı ile memleketlerine ve tatil beldelerine giden tatilciler, dünden itibaren dönüşe geçtiler. Dün sabah Çanakkale Feribot İskelesi önünde oluşan araç kuyruğu öğleden sonra sona ermişti. Bugün sabah saatlerinden itibaren yine başlayan araç yoğunluğu, öğle saatlerine doğru kuyruğa dönüştü. Araç kuyruğu şehir merkezinin ana caddesine kadar giderken, şehir içindeki trafik de kilitlendi. Polis ekipleri araçları yönlendirmeye çalışırken, yoğunluğu eritmek için boğazda 10 feribot aralıksız çalışıyor. Feribotlar boğazda saate bin civarında aracı Anadolu yakasından Avrupa yakasına taşıyor. Araç sürücüleri, giderken saatlerce kuyrukta beklediklerini ifade ederek, aynı durumla karşılaşmamayı umduklarını söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.