Can Yaka’da anahtar teslimi

Can Yaka’da anahtar teslimi

Can İnşaat’ın Meram Yaka’da bulunan Can Yaka Konutları’nın hak sahipleri düzenlenen törenle anahtarlarını aldı.

Meram’ın en seçkin bölgelerinden birinde yükselen Can Yaka Konutları’nda anahtar teslimi heyecanı yaşandı. Can Yaka Konutları’nın anahtarları hak sahiplerine düzenlenen törenle teslim edildi. Törene müşteriler, hak sahipleri ve birçok misafir katıldı. 30’u aşkın yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve sektörde güvenin adresi haline gelen Can İnşaat tarafından üretilen Cana Yaka Konutları’nın oturma izin belgeleri (iskan) dahil tüm yapım ve prosedür işlerinin tamamlanarak eksiksiz bir şekilde hak sahiplerine teslim edildiği belirtildi.

2-2-028.jpg

Özgün mimarisi ve projeye sadık kalınarak şekillendirilmesi ile dikkat çeken Can Yaka Konutları’nın anahtar teslim töreninde konuşan Can İnşaat Genel Müdürü Remzi Can, uzun süredir sektörde faaliyet gösterdiklerini, aile şirketi olarak öz sermayeyle bugünlere geldiklerini, Can İnşaat'ın alanda önemli bir yer edindiğini söyledi. Müşteri memnuniyetini esas aldıklarını belirten Can, arsa ve ev sahiplerine kendilerini tercih ettikleri için teşekkür etti. Can İnşaat Genel Müdürü Remzi Can, "Büyük bir gayretin emeğin ve Allah’ın izin vermesinin ürünü olan projemizi çok şükür kazasız belasız sizlere teslim etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

2-3-017.jpg

Bugüne kadar bu projenin koruyucuları bizdik. Şimdi bu görevi sizlere devrediyoruz. Törene katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından anahtar teslim törenine geçildi. Can İnşaat Onursal Başkanı Osman Can, Genel Müdürü Remzi Can, İşletme Müdürü Rahmi Can ve Proje Müdürü İnşaat Mühendisi Ali Can, hak sahiplerinin anahtarlarını teslim etti. Çeşitli ikramlardan sonra aileler dairelerini büyük bir heyecanla gezerek firma yöneticilerine teşekkür etti.

İDRİS BAKAN merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.