Can İnşaat, Can Yaka'nın temelini dualarla attı

Can İnşaat, Can Yaka'nın temelini dualarla attı

Can İnşaat’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı Meram’ın en prestijli projelerinden biri olan Can Yaka’nın temeli dualarla atıldı.

30 yıla yakın bir süredir Konya’da inşaat taahhüt hizmetlerini yürüten Can İnşaat, yoğun bir mimari ve mühendislik çalışmalarının akabinde Meram Yaka’da adına yakışır çok özel bir proje ile müşterilerinin karşına çıktı. Dış mekandaki estetik anlayışından iç mekanlardaki farklı görsel alanlara kadar her safhası en ince ayrıntısına kadar düşünülen projede; hafriyat çalışmalarının ardından ilk temel betonu döküldü.

 

can-insaat-temel.jpg

Temel atma esnasında görüşlerini bildiren firma Proje Müdürü Ali Can, “Radye temel sistemi ile depreme dayanıklı yapılar üretmek için ince eleyip sık dokuyarak bir inşaatın en önemli noktası olanı temeli, sıkı denetim ve en güvenilir teknolojiyi kullanarak oluşturuyoruz. Projenin özellikle mimarisi çok hoş oldu. Bu projede 4+1 ve 3+1 konsept daireler yapacağız.

Meram Yaka’nın çok katlı yaşama uygun en güzide yerlerinden biri olan Fatih Caddesi’nde çok özel bir proje yapıyoruz. Çok emek harcadık. İnşallah daireleri teslim ettiğimiz günü birlikte görürüz.” dedi. Öte yandan firmanın satış müdürü Rahmi Can ise “Henüz temel aşamasındayız ama projeye olan ilgiden memnunuz. Müşterilerimize inşaatın her aşamasında maddi manevi kolaylıklar sağlıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.