Çalışmalar verimli geçiyor

Çalışmalar verimli geçiyor

Spor Toto 2.Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele edecek. Konya Anadolu Selçukspor’da Teknik direktör Zafer Turan, Konya'da devam eden birinci etap kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesislerde gerçekleşen kamp çalışmaları hakkında bilgi veren Teknik direktör Zafer Turan, "Birinci etap kamp çalışmalarımız gayet verimli ve iyi geçti. Takımda iyi bir ortam var. Futbolcularımızın çalışma hırsı ve azmi üst düzeyde. Zaten bu dönemki kampımızda fiziksel olarak futbolcuları belli bir seviyeye getirmeyi amaçlıyorduk bunu da yaptığımız çalışmalarla başardığımızı düşünüyorum" dedi.

 “BAZI MEVKİLERE TRANSFERLERİMİZ OLACAK”

Teknik direktör Zafer Turan, takıma takviyelerin süreceğini ifade ederek, "Genel olarak baktığımızda takım hüviyetindeyiz. Onun için birinci etap kamp çalışmamızda uyumu da sağlamaya çalışıyoruz. Saha içindeki uyumdan tutun da, tesis içindeki birlikteliğe kadar tam bir takım olamaya çalışıyoruz. Bu süreçte kadromuza yeni katılan futbolcularla oyun anlayışımızı oluşturacağız. Bazı mevkilere transferlerimiz olacak." dedi.

 “İKİNCİ ETAP KIZILCAHAMAM’DA”

Zafer Turan, son olarak 14 Temmuz’da Konya’da başlayan yeni sezon hazırlıklarını tamamladık derken, 1 Ağustos itibariyle 15 günlük ikinci etap kamp çalışmaları için Kızılcahamam’a gideceğiz. Kamp boyunca 4 veya 5 hazırlık maçı oynayacağız İnşallah bu kamp dönemimde hem çalışma anlamında hem de takım olma anlamında iyi şeyler yaparız, tüm hedefimiz bu sezon iyi takım oluşturup üst sıralarda yer alarak Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.