Çalımbay: Eskişehir Karşısında Kazanmaktan Başka Düşüncemiz Yok

Çalımbay: Eskişehir Karşısında Kazanmaktan Başka Düşüncemiz Yok

Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay, hafta sonu sahalarında ağırlayacakları Eskişehirspor maçını kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını belirtti. Mersin İdmanyurdu Süper Lig'in 7. haftasında sahasında konuk edeceği...

Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay, hafta sonu sahalarında ağırlayacakları Eskişehirspor maçını kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını belirtti.

Mersin İdmanyurdu Süper Lig'in 7. haftasında sahasında konuk edeceği Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Rıza Çalımbay idaresinde çalışan kırmızı-lacivertli futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışması yaptı.

Yarım ve tam sahada çift kale maç yapan futbolculara Rıza Çalımbay tarafından Trabzonspor maçında duran toplardan yenilen goller nedeniyle yantop çalışması yaptırıldı.

Antrenman sonrası Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay, kendi sahalarında kazanmaları gereken bir maçı mutlak iyi bitirmeleri gerektiğini ifade etti.

Çok iyi bir gidişatları olduğunu anlatan Çalımbay, "İyi oynuyoruz. Trabzonspor maçında biz yenildik, ama mücadele olarak gerçekten çok iyiydi. Sadece ölü toplarda hata yaptık. Yapmamamız gereken hatalardı. Takım mücadele olarak çok iyi. Eğer 10 kişi kalmasaydık o maç daha farklı olabilirdi." diye konuştu.

Hafta sonu Eskişehirspor ile kendi sahalarında zor bir maç oynayacaklarını anlatan Rıza Hoca, sözlerini şöyle tamamladı: "Çünkü Eskişehirspor takımı deplasmanda hemen hemen yenilmeyen bir takım. Maçlarını da hep son dakikalarda alan bir takım. Hepsini biliyoruz. Eksiklerimiz de var. Nakoulma olsun Vederson olsun, Serkan'ın durumu da belli değil. Bu arkadaşlarımız sakat, Vederson cezalı. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Burada taraftarımıza güveniyorum. Taraftarlarımız stadı doldururlarsa onların desteği, bizim de mücadele gücümüzle inşaallah bu zor maçı iyi bir şekilde bitireceğiz."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.