Çaldığı parayı güvenlik kamerasının önünde saydı

Çaldığı parayı güvenlik kamerasının önünde saydı

Konya'da bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayında şüpheli güvenlik kamerası önünde parayı sayarken görüntülendi.

Olay, saat 20.45 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Rauf Denktaş Caddesi üzerinde bulanan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam döner sattığı dükkanını kapatmak için hazırlık yapan İlhan Başböger (43), dükkanın arka tarafında bulunan mutfak bölümünde bulaşıkları yıkamaya başladı. İşi bitince kasadaki parayı almaya giden Başböger, kasadaki yaklaşık 100 liranın alınmış olduğunu gördü. İhbar etmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, binada bulunan güvenlik kameralarının kayıtlarını inceledi. Görüntülerde, saat 20.48’de dükkana 2 kişinin geldiği, birinin dükkan önünde sigara içerek gözcülük yaptığı sırada diğerinin dükkana girdiği, içeriye giren şahsın dükkandan çıktıktan sonra paraları saydığı görüldü.



İş yeri sahibi İlhan Başböger, “İki tane kendini bilmez delikanlı… Cahillik mi diyelim, görgüsüzlük mü? Ne derseniz yani… Böyle bir cahillik yaptılar. Biz paranın pulun peşinde değiliz. Önemli olan 4 garibanın önüne geçmesin. Bizim derdimiz sıkıntımız o, başka bir sıkıntımız yok. Paranın peşinde değiliz biz. O arada ben içeride bulaşık yıkıyordum. İçeriye gelmişler. Biri içeride parayı alırken diğeri kapıda nöbet bekliyormuş. Görüntülerde bu gözüküyor” dedi.

İş yeri sahibi İlhan Başböger’in kardeşi Mustafa Başböger de, “Onların hepsinin Allah belasını versin. Zehir zıkkım olsun. Helal etmiyorum. Ben sabahtan akşama kadar ayakta duruyorum, çalışıyorum. Geliyor, benim rızkımı çalıyor. Zehir zıkkım olsun, çoluğundan çocuğundan bulsun” diyerek hırsızlara tepki gösterdi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.