BYEGM’den Merhaba’ya tebrik mesajı

BYEGM’den Merhaba’ya tebrik mesajı

Merhaba Gazetesi internet sitesi ‘merhabahaber.com’, (BYEGM) yerel medyanın gelişimine katkı sağlamak ve basında kaliteyi yükseltmek amacıyla geleneksel olarak düzenlediği '30. Yerel Medya Özendirme Yarışması'nda haber sitesi dalında Türkiye 2.'si oldu.

Merhaba Gazetesi internet sitesi ‘merhabahaber.com’, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün (BYEGM) yerel medyanın gelişimine katkı sağlamak ve basında kaliteyi yükseltmek amacıyla geleneksel olarak düzenlediği '30. Yerel Medya Özendirme Yarışması'nda haber sitesi dalında Türkiye 2.'si oldu.

Yarışma sonuçlarının açıklanmasının ardından tebrik mesajları ardı ardına gelmeye devam ediyor.

Başbakanlık BYEGM Konya Şube Müdürlüğü’nden de Merhaba Gazetesi için bir tebrik mesajı yayınlandı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: “Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğümüzce düzenlenen '30. Yerel Medya Özendirme Yarışması'nda Merhaba Gazetesi’nin merhabahaber.com internet sitesi, ‘İnternet haber sitesi’ dalında ikincilik ödülü almaya hak kazanmıştır. Başta Merhaba Gazetesi Sahibi Rifat Tankut Bey olmak üzere, merhabahaber.com Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mesut Turan ve emeği geçen tüm çalışanlarını tebrik eder başarılarının devamını dileriz.”

c8e_arbxoaa1bhr.jpg

HÂLİD ŞEN – merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum