Sadık Küçükhemek

Sadık Küçükhemek

Büyük Şeytan

Büyük Şeytan

ABD yine iş başında, Ortadoğu’yu kasıp kavuruyor. Doyma bilmez, sömürdükçe şişiyor, şiştikçe iştahı kabarıyor. Şimdi de IŞİD’i bahane ederek Türkiye’yi de yağmalamak istemektedir. Kobanî bahane, mesele Türkiye’dir. Suudi Arabistan, Mısır ve Arap Emirlikleri gibi Türkiye’nin iç ve dış siyasetini kendi isteği doğrultusunda tasarımlamak istemektedir. Türkiye’nin içerden karışmasının sebebi budur. İnşallah büyük şeytanın buna gücü yetmeyecek ve kazmış olduğu kuyuya kendisi düşecek ve Ortadoğu bataklığı içinde tarih olacaktır; bunu yakında göreceğiz. Buna ümit var olun ve Allah’tan hiçbir zaman ümidinizi kesmeyin; Müslüman Allah’tan ümidini kesmez.

 IŞİD, Erbil’e girebildi mi? ABD isteseydi IŞİD Kobanî’ye giremezdi, ABD istese IŞİD’i Kobani’den çıkartır. Onun gayesi, IŞİD değil, Türkiye’yi dize getirip, Türkiye’ye istediğini yaptırmaktır.

Dedim ya büyük şeytan iş başındadır. Hatırlayın ABD’ye büyük şeytan diyen İran’dı. Körfez Savaşı’nda İran ABD’ye büyük şeytan demişti. Gerçekten İran’ın dediği gibi ABD büyük şeytandır. İslâm Coğrafyası’nda hafif bir kıpırdanma ve bir uyanma olsa hemen o oradadır. Mesela Somali aynı kavmin ve aynı dinin ve aynı mezhebin mensuplarıdır. Somali Cumhurbaşkanı yardımcısının dediği gibi büyük şeytan söz konusu ülkeyi çeşitli entrika ve hile ve desiselerle dörde bölmüş ve Aden Körfezi’ni yağmalamış ve koalisyon ülkeleri ile birlikte sanayi atıklarını Aden Körfezi’ne dökerek bütün canlı varlıkları öldürmüştür. Gayesi Somali’yi aç bırakarak kendisine kul- köle yapmaktır. Bunun üzerine Somali halkı bunu önlemek için Aden Körfezi’ndeki gemileri vurmaya başlayınca büyük şeytan NATO gemilerini oraya göndermiştir.

Batı, Birinci Dünya Savaşı’nda Osmanlı yenilince Osmanlı toprakları üzerinde irili ufaklı birçok devletçikler kurdurdu. Bu devletçiklerin sınırlarını cetvelle çizdi. Türkiye ile bu devletçiklerin arasına Berlin duvarı ördü. Bu duvarın yıkılması yönünde adım atılınca Irak işgal edildi ve büyük şeytan, bu petrol denizini rahat sömürebilmek Şia, Sunnî ve Kürt bölgesi olmak üzere üçe ayırdı. Yani büyük şeytan, cetvelle sınırları çizilen Irak’ın sınırlarını yeniden cetvelle üç parçaya ayırdı. Sınırları cetvelle çizilen bir ülkenin tekrar üç bölgeye ayrılması dokusunun kangren olmasına sebep oldu.

 IŞİD’in ortaya çıkmasının sebebi, Irak’ın dokusunun bozulması, Suriye, Mısır ve Filistin’de zulmün devam etmesidir. IŞİD ortadan kaldırılmış olsa bile başka guruplar ortaya çıkacaktır.

Bu sebeple Ortadoğu’dan büyük şeytanı çıkartmadıkça orada sular durulmayacaktır. Ben inanıyorum ki, Ortadoğu halkları bunun farkındadır. Bu halkların dinamikleri büyük şeytanı Ortadoğu’dan söküp atacak ve Ortadoğu tekrar tarihteki yerini alacaktır. PKK ise bu basiretten mahrum olduğu için tarihte başta kendi kavmine ve Türkiye’ye ihanet etmiş olarak anılacaktır. Hoşça kalın.

NOT; Üçüncü kitabımı da tamamladım, bir arkadaşım tashih etmektedir. İnşallah ikinci ve üçüncü kitabımı birlikte yılbaşına kadar bastıracağım. Bu arada gazetemden ve okuyucumdan uzak kaldığım için üzüntü içindeydim. Bu günleri iple çekiyordum, şimdi tekrar sizinle beraber olduğum için sevinçliyim. Hoşça kalın, selam ve sevgilerimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Sadık Küçükhemek Arşivi
SON YAZILAR