Büyük hayal kırıklığı:Hora

Büyük hayal kırıklığı:Hora

Atiker Konyaspor’un Romanya 1.Lig Pandurii Targu Jiu takımından transfer edilen Adrian Ioan Hora yeşil-beyazlı takımda büyük hayal kırıklığı olarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Golcü olarak alınan oyuncu sadece Türkiye Kupasında iki gol atabildi

Atiker Konyaspor'un Romanya 1.Lig  Pandurii Targu Jiu takımından transfer edilen Adrian Ioan Hora performansı ilecamiyabüyük hayal kırıklığı yaşattı. Bu sezon ligde golle tanışamayan Rumen golcü Adrian Ioan Hora, oynadığı maçlarda da vasatı aşamadı. Ligde 8 maçta forma giyen Hora henüz gol atamazken Ziraat Türkiye Kupası maçlarında ise

KUPADA 2 GOL ATTI

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Romanyalı golcü Adrian Ioan Hora, bu sezon 15 maçta forma giydi. 7 maçta sonradan oyuna dahil olan Rumen golcü, 2 gol 1 asistlik performans gösterdi. Spor Toto Süper Lig'de 8 maça çıkan Adrian Ioan Hora golle tanışamadı. Adrian Ioan Hora geçtiğimiz sezon Romanya 1.Lig'inde 35 maçta 19 gol kaydetmeyi başarmıştı. Adrian Ioan Hora, ilk golünü Ziraat Türkiye Kupası'nda attı. Konyaspor'un Kızılcabölükspor'u 4-0 yendiği maçta 1 gol 1 asistlik performans gösteren Hora, bu maçta yıldızlaştı. Hora, yeşil-beyazlı forma altında ikinci golü ise Konyaspor'un Gümüşhanespor'u 3-0 yendiği karşılaşmada attı. Rumen golcü, Spor Toto Süper Lig'de 8 maça çıkarken gol atmayı başaramadı.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Sezon başında Atiker  Konyaspor’un kadrosuna dahil olan Adrian Ioan Hora ile 3 yıllık sözleşme yapıldı. Bu sezon geride kalan 25 haftada hiçbir varlık gösteremeyen Hora’nın sezon sonunda durumunun ne olacağı merak ediliyor.

PERFORMANSI HAYAL KIRIKLIĞI

Atiker Konyaspor’da  gol yollarında Riad Bajic Rangelov ve Halil İbrahim’in gerisinde kalan Hora büyük hayal kırıklığı yaşattı. Bajic attığı gollerle takımını sırtlarken Rangelov ve Halil İbrahim ise çalışkanlıkları ile forma şansı buluyor. Ancak Hora’nın vasatın altındaki performansı  taraftara neredeyse adını unutturdu.

FERHAT TÜRKOĞLU 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum