Bursaspor'un Hazırlık Maçında Tartışma Çıktı

Bursaspor'un Hazırlık Maçında Tartışma Çıktı

Bursaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Orhangazispor ile oynadığı hazırlık maçını 5-1 kazanmasını bildi. Maçta yeşil-beyazlı taraftarlar, genç oyuncu Ferhat Kiraz'a tepki gösterince futbolcular ile taraftar arasında kısa süreliğine...

Bursaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Orhangazispor ile oynadığı hazırlık maçını 5-1 kazanmasını bildi. Maçta yeşil-beyazlı taraftarlar, genç oyuncu Ferhat Kiraz'a tepki gösterince futbolcular ile taraftar arasında kısa süreliğine tartışma çıktı.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde oynanan mücadelede Bursaspor Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Bursa Orhangazispor'u Enes Ünal, Ozan İpek, Volkan Şen'le 3-0 öne geçti. Orhangazispor, Tuhanan'ın ayağından bulduğu golle farkı ikiye indirirken, maçın son bölümünde Bursasporlu oyuncular Ertuğrul ve Jose Fernandao skoru belirleyen golleri attı.

Öte yandan, bir grup Bursaspor taraftarı, genç kanat oyuncusu Ferhat Kiraz'a sözlü tepki gösterdi. Bu tepkinin ardından genç oyuncu taraftarlara doğru yönelince kısa süreliğine tartışma yaşandı. Bursaspor yarın Bandırmaspor ile oynayacağı hazırlık karşılaması ile çalışmalarını sürdürecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.