Bursasporlu Josue Ve Harun: Fenerbahçe Maçından Üç Puan Alacağız

Bursasporlu Josue Ve Harun: Fenerbahçe Maçından Üç Puan Alacağız

Bursasporlu futbolcular Filipe Josue Pesqueira ve başarılı kaleci Harun Tekin, taraftarlarının da desteği ile Fenerbahçe maçından üç puan alacaklarını belirtti. Bursasporlu futbolcular Filipe Josue Pesqueira ve Harun Tekin, imza gününde taraftarlarla...

Bursasporlu futbolcular Filipe Josue Pesqueira ve başarılı kaleci Harun Tekin, taraftarlarının da desteği ile Fenerbahçe maçından üç puan alacaklarını belirtti.

Bursasporlu futbolcular Filipe Josue Pesqueira ve Harun Tekin, imza gününde taraftarlarla buluştu. Bursaspor sponsorlarından Özhan Marketler Zinciri'nin organize ettiği imza gününde yeşil beyazlı futbolcular taraftarlara imza dağıtıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Geçit Özhan AVM’de gerçekleştirilen imza gününe taraftarlar ve AVM çalışanları büyük ilgi gösterdi.

FENERBAHÇE MAÇINA ÜÇ PUAN İÇİN ÇIKACAĞIZ

İmza gönünde konuşan Bursaspor’un başarılı kalecisi Harun Tekin, Fenerbahçe maçının iki takım açısından da zorlu bir karşılaşma olacağının altını çizerek, "Her maç zorlu geçiyor ligde, sonuçta Fenerbahçe’ye karşı oynayacağız. Zorlu bir karşılaşma olacak. Bizim hedefimiz her zaman üç puan, sahaya her zaman üç puan için çıkıyoruz. Bu karşılaşmaya da iyi hazırlanıyoruz, inşallah üç puan almak istiyoruz kendi evimizde." dedi.

Milli takıma seçildiği için mutlu olduğunu belirten başarılı kaleci Harun Tekin, "Milli takıma seçildim, bu benim en büyük hedefimdi. Öncelikli Bursaspor’da birinci kaleci olmak, sonrada milli takıma gitmekti. Bunu da gerçekleştirdim. Ama sorumluluklarımızın bilincindeyim. Daha da sorumluluğum arttı. Milli takıma düzenli olarak seçilmek istiyorum. Bunun içinde daha çok çalışacağım." diye konuştu.

Taraftara da seslenen Harun Tekin, "Taraftarımızı stada bekliyoruz. Daha önceki karşılaşmalarda passolig yüzünden biraz az seyirci oldu. Onları davet ediyoruz. İnşallah passolig kartlarını alır ve stadı doldururlar, onlar bizim için çok büyük güç, onlar olduğu zaman biz daha iyi oynuyoruz ve hırslı oluyoruz. İnşallah stadı doldurur ve bize destek olurlar." dedi.

FENERBAHÇE İLE ÇOK ZEVKLİ BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ

Filipe Josue Pesqueira da, Fenerbahçe maçının oynaması çok zevkli ve güzel bir karşılaşma olacağının altını çizerek, "Fenerbahçe iyi bir takım, Türkiye’nin büyük kulüplerinden biri, biz de büyük bir kulübüz. Zaten bu maçı bu kadar güzelleştirende bu olacak. Taraftarlarımızın da desteği ile her hafta olduğu gibi üç puan parolasıyla çıkacağız. Umuyorum ki kendi sahamızda da oynayacağımız için oyunu bir an önce kontrol etmek ve galibiyeti almaya çalışacağız." dedi.

Taraftardan da destek isteyen Josue, "Özellikle takımımızın son dönemde gösterdiği performansla birlikte taraftar desteğinin de artması gerekiyor. Kendi sahamızda bütün takımların gelmeye korkacakları bir atmosfer oluşturmamız gerekiyor. Bunda da taraftarlarımız çok büyük bir anahtar olacaktır. Eminim bu maç ve bundan sonraki maçlarda onları daha fazla göreceğiz stadımızda." dedi.

PERFORMANSIMIN DÜŞMESİNİ DAHA ÇOK BEKLERLER

Bir gazetecinin, 'Parasını alamadığı için antrenmana çıkmadığı' şeklinde basında haberler çıktığını hatırlatması üzerine ise Filipe Josue Pesqueira, basın mensubuna öncelikle dünkü kendi antrenmanını izleyip izlemediğini sorarken, "Diğer arkadaşlarımla beraber çalıştığımızı gördünüz herhalde. Bu haberin yapılmasına sebep olan kişi veya kişiler bilmeliler ki. Bursasporlu mu? değiller mi? bundan çok emin olmamakla beraber, beni kızdırıp performansımın düşmesini istiyorlarsa çok daha fazla şey yapmaları ve çok daha fazla gerçek olmayan şey söylemeleri gerekiyor. Bu kadarı yetmeyecek." şeklinde karşılık verdi.

Bursaspor yöneticisi Ali Büyükkurt'un, 'Bursaspor’da başkan için mi, yönetim için mi yoksa para için mi oynarsın?' şeklideki sorusuna ise Filipe Josue Pesqueira, şöyle cevap verdi:

"Ben her şeyden önce başkanım için, onun yanında olan kişiler için oynarım paradan önce. Yanımda oturan beyefendi bize ilk geldiğim günden itibaren bize her zaman desteğini belli etti. İlk geldiğim günde de söylediğim gibi ben her şeyden önce onlar için oynuyorum. Fakat her zaman kulüpteki herkesten aynı şekilde, bazen aynı iletişimi ya da aynı iyi niyeti göremeyebiliyoruz. Belki olmaması gereken kişiler orada. Ama ben her şeyden önce başkanım için oynuyorum. Eğer para için oynamak isteseydim Bursaspor yerine başka bir yere de gidebilirdim."

Özhan marketler zinciri genel müdürü İbrahim Özhan ise Bursaspor’a destek için 660 personeline Özhan Passolig kartlarından dağıtarak destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Ardından Bursasporlu futbolcular Filipe Josue Pesqueira ve Harun Tekin, taraftarların forma ve takım atkılarını imzalayıp kendileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.