Bursasporlu Futbolcular Üzgün

Bursasporlu Futbolcular Üzgün

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında kendi evinde Galatasaray’a 2-0 mağlup olan Bursaspor’da moraller bozuk. Yeşil-beyazlı takımın futbolcuları, iyi oynamalarına rağmen kazanamamanın üzüntüsünü yaşıyor. Golcü oyuncu Fernandao, Galatasaray’ın...

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında kendi evinde Galatasaray’a 2-0 mağlup olan Bursaspor’da moraller bozuk. Yeşil-beyazlı takımın futbolcuları, iyi oynamalarına rağmen kazanamamanın üzüntüsünü yaşıyor.

Golcü oyuncu Fernandao, Galatasaray’ın zor bir takım olduğunu belirtti. Ellerinden geleni yapmalarına rağmen kazanamadıklarını dile getiren tecrübeli isim, ilerleyen maçlarda istedikleri sonuçlara alacaklarını kaydetti.

FERNANDAO: KAFAMIZI DİK TUTMAMIZ GEREKİYOR

Fernandao, şu değerlendirmeyi yaptı: “Galatasaray her zaman karşısında oynaması zor bir takımdır. Biz elimizden gelenin en iyisini yaptık. İyi de dayandık belli bir yere kadar. Oyunumuzu oynamaya çalıştık ama böyle bir sonuç çıktı ortaya. Açıkçası çok fazla gol kaçırmadık, karşı takım çok iyi savunma yaptı. Çok da imkanımız olmadı. Kafamızı dik tutmamız gerekiyor. Biz büyük bir camiayız, çalışmaya devam edeceğiz. Hak etiğimiz sonuçları da alacağız ileride.”

HARUN: LİGE GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORDUK

Bursaspor’un başarılı kalecisi Harun ise şunları söyledi: “İki takım açısından da zor bir maç oldu. Lige galibiyetle başlamak istiyorduk. Zor bir rakiple oynadık. Maça iyi başlayamadık, sonradan toparlandık, pozisyonlara da girdik ama kontrataktan gol yedik. Ardından gol bulmaya çalıştık ama pozisyonları değerlendiremedik. Ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. İnşallah devamı gelir.”

“GELECEK HAFTA ÜÇ PUAN ALIRIZ”

Yetenekli defans oyuncusu Aziz Eraltay, yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi. Eraltay, “Yenmek istiyorduk evimizde oynadık ama olmadı. Öyle bir maç oldu ki biz de kazanabilirdik. İnşallah gelecek hafta üç puan alırız. Bu bir takım oyunu, bence iyi oynadık sadece golü bulamadık.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.