Bursaspor’da İkinci Vojvodina Faciası Şoku Yaşanıyor

Bursaspor’da İkinci Vojvodina Faciası Şoku Yaşanıyor

Bursaspor’un, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında normal süresi golsüz biten maçta penaltı atışlarında Gürcistan`ın Chikkura Sachkhere takımına 4-1 yenilmesi şehirde şok etkisi yaptı. Chikkura takımı tarihinde ilk kez tur atlarken,...

Bursaspor’un, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında normal süresi golsüz biten maçta penaltı atışlarında Gürcistan`ın Chikkura Sachkhere takımına 4-1 yenilmesi şehirde şok etkisi yaptı. Chikkura takımı tarihinde ilk kez tur atlarken, Bursaspor ise ‘kasaba takımı’ olarak addedilen Chikkura’ya eleme turunda elenerek tarihe geçti.

    Üst üste 5 kez Avrupa’ya giden yeşil-beyazlı takım için son iki sezon tam anlamıyla facia yaşanıyor. Geçen sene Vojvodina faciasına ile Avrupa’ya veda eden ve sezon boyunca sıkıntı yaşayan Bursaspor, bu senede benzer bir mağlubiyetle taraftarını şok etti. Fernandao, Belluschi, Aydın ve Serdar Aziz’in yokluğunda genç oyuncularla oynanan maç, golsüz berabere sona erdi. Penaltı atışlarında ise 4-1 mağlup oldu.

TARAFTARDAN TEPKİ

Takımlarından başarı bekleyen taraftarlar, şok yenilgi ile büyük üzüntü yaşadı. Yeşil-beyazlı taraftarlar, sosyal medya üzerinden yönetime ateş püskürdü. Takıma gereken takviyeler yapılmadığı için Başkan Recep Bölükbaşı’nı eleştiren taraftarlar, sürekli birlik beraberlik mesajları veren Bölükbaşı’na, “Bu senin eserin, tarihe geçtin” diyerek tepki gösterdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.