Bursaspor Çıkış Arıyor

Bursaspor Çıkış Arıyor

Spor Toto Süper ligin 7. haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, rakibini yenerek moral kazanmak istiyor.      Şimdiye kadar oynadığı 6 maçta 3 mağlubiyet, 2 galibiyet olan Bursaspor, son olarak...

Spor Toto Süper ligin 7. haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, rakibini yenerek moral kazanmak istiyor.

     Şimdiye kadar oynadığı 6 maçta 3 mağlubiyet, 2 galibiyet olan Bursaspor, son olarak evinde oynadığı Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı.

    Balıkesirspor maçında üç puan alarak güven kazanmak isteyen Bursaspor, rakibi ile üçüncü kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar, daha önce 1975-76 sezonunda oynanan iki maçta bir galibiyet bir mağlubiyet almıştı.

    VOLKAN ŞEN YOK

Bursaspor’da kart cezalısı olan Volkan Şen, karşılaşmada görev alamayacak. Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Volkan’ın yerine sağ kanatta Bakambu’ya görev vermesi bekleniyor.

Bursaspor’un karşılaşmaya şu muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor: Harun, Şener, Civelli, Serdar Aziz, Aziz Behiç, Belluschi, Ozan Tufan, Josue, Ozan İpek, Bakambu, Fernandao

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.