Bursaspor Cezası Nedeniyle Eksik Seyirci İle Başladı

Bursaspor Cezası Nedeniyle Eksik Seyirci İle Başladı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’de 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu'nun ilk maçında Galatasaray’ı ağırlıyor. Yeşil beyazlı takım, ligde 91. kez karşı karşıya geldiği rakibini yenerek lige üç puanla başlamak istiyor.Atatürk Stadı’nda...

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’de 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu'nun ilk maçında Galatasaray’ı ağırlıyor. Yeşil beyazlı takım, ligde 91. kez karşı karşıya geldiği rakibini yenerek lige üç puanla başlamak istiyor.

Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı, Bursaspor’un geçtiğimiz yıldan aldığı ceza nedeniyle az sayıda taraftar izledi. Futbol Federasyonu’nun tribün cezaları uygulaması getirmesiyle, geçtiğimiz sezondan cezası bulunan Bursaspor`un, maraton ve kapalı kale arkası tribünü boş kaldı.

10 BİN TARAFTAR İZLEDİ

Karşılaşmayı açık kale arkası ve kapalı tribündeki taraftarlar izleyebildi. Yaklaşık 10 bin kişilik Bursaspor taraftarları, takımlarını büyük bir coşku ile destekledi. Isınmak için sahaya çıkan futbolcuları tek tek tribüne çağırarak alkışlayan tribünler, oyunculara moral verdi. Maçın başlamasından itibaren ise tezahüratları ile takımlarını yalnız bırakmadı.

PASSOLİG TEPKİSİ

Bu arada, bu sezon uygulamaya giren Passolig kart nedeniyle taraftarlar karşılaşmaya ilgi göstermedi. Passolig’e karşı yeşil beyazlı taraftarların muhalefeti devam ediyor. Şimdiye kadar 9 bin adet kart satıldığı öğrenildi. Yeşil beyazlı takım, taraftarlarını stada çekebilmek için Passolig’in artılarını öne çıkararak taraftarlarını ikna etmeye çalışıyor.

BELLUSCHİ, HOLMEN YEDEK, ŞAMİL CEZALI

Bursaspor’da cezalı Şamil Çinas’ın dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, tecrübeli orta saha oyuncusu Belluschi ile Holmen'i yedek soyundurması dikkat çekti.

Güneş, orta alanda genç oyuncu Ozan Tufan ile Bekir Yılmaz'a görev verdi. Ozan İpek yerine ise Ferhat Kiraz görev aldı.

OLCAN VE TELLES YEDEK

Galatasaray’da ise Hamit ve Gökhan Zan kadroda yer almadı. Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Olcan Adın yerine bu maçta Yekta'ya ilk 11'de görev verdi. Alex Telles'in yerine Hakan Balta görev alırken, Yasin'in yerine genç oyuncu Bruma ilk 11'de sahaya çıktı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.