Bursaspor, Uefa’da Tur Peşinde

Bursaspor, Uefa’da Tur Peşinde

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşı maçında yarın Tiflis’te Chikhura Sachkhere takımı ile karşılaşacak olan Bursaspor, rakibini yenerek üst tura çıkmak istiyor.    Bursa’da oynanan ilk maçta 0-0 berabere kalan...

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşı maçında yarın Tiflis’te Chikhura Sachkhere takımı ile karşılaşacak olan Bursaspor, rakibini yenerek üst tura çıkmak istiyor.

    Bursa’da oynanan ilk maçta 0-0 berabere kalan Bursaspor, rakibini yenmenin hesaplarını yapıyor. Golcü oyuncu Fernandao, Belluschi, Serdar Aziz ve Emre Taşdemir’in sakatlıkları nedeniyle ideal kadrosunu kuramayacak olan Teknik Direktör Şenol Güneş’in, forvette Enes Ünal ve orta alanda Şamil Çınaz’a görev vermesi bekleniyor.

    Yeşil-beyazlı takım, gollü beraberlik durumunda ve her türlü galibiyette adını üst tura yazdıracak. Şimdiye kadar oynadığı 31 Avrupa maçında 10 galibiyet 14 yenilgi alan Bursaspor, Chikhura takımını yenerek Avrupa’da yoluna devam etmek istiyor.

    Yenişehir Havaalanı’ndan Tiflis’e uçacak olan yeşil-beyazlı takım, konaklayacağı otelde kampa girecek. Teknik Direktör Şenol Güneş, maçın oynanacağı Mikheil Meskhi stadında saat 19.00’da basın toplantısı düzenleyecek. Ardından yapılacak antrenmanla hazırlıklar tamamlanacak.

    Bursaspor’un karşılaşmaya şu muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor:

    "Harun, Şener, İbrahim, Civelli, Aziz, Şamil, Traore, Bekir, Aydın, Volkan, Enes Ünal"

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.