Bursaspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Antrenman Maçıyla Sürdürdü

Bursaspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Antrenman Maçıyla Sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'de, Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-1 yenerek bu sezon ki ilk galibiyetini alan Bursaspor, önümüzdeki Pazartesi günü kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlığı süren Ozan İpek'in...

Spor Toto Süper Lig'de, Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-1 yenerek bu sezon ki ilk galibiyetini alan Bursaspor, önümüzdeki Pazartesi günü kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Sakatlığı süren Ozan İpek'in katılmadığı antrenmanda takım ikiye ayrıldı. Yeşil beyazlı oyuncuların bir bölümü U 21 takımıyla antrenman maçı yaparken diğer futbolcular yan sahada kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Yardımcı Antrenör Ersel Uzgur'un yönettiği antrenman maçında Teknik Direktör Şenol Güneş, oyuncularını sık sık uyardı. Sakatlığı sebebiyle Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen Ferhat Kiraz'ın da oynadığı maçta Bursaspor, U 21 takımını 3-2 yendi. Maçta Bursasporlu futbolcuların oldukça istekli olması dikkat çekti. Şenol Güneş bir yandan antrenman maçını yakından takip ederek futbolcularını uyarırken diğer yandan yan sahadaki antrenman yapan futbolcularla da ilgilendi.

Enes Ünal, Ferhat Kiraz, Holmen ve Traore'nin de aralarında bulunduğu Bursaspor takımının atak bir futbol sergilediği görüldü. Maç öncesi iki takım oyuncuları birbirlerine sarılarak başarılar diledi. Antrenmanın görüntülenmesi uygulanması bugün de sürdü. Antrenman Yeşil beyazlılar, yarın yapacakları antrenman ile 22 Eylül Pazartesi günü saat 21.30'da Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.