Bursa’da Uyuşturucu Operasyonuna 31 Tutuklama

Bursa’da Uyuşturucu Operasyonuna 31 Tutuklama

Bursa’da uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınan 37 kişiden 31'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Edinilen bilgiye göre; Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin dün sabah...

Bursa’da uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınan 37 kişiden 31'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin dün sabah gerçekleştirdiği operasyonda yakalanan 37 kişi Emniyet'teki işlemleri tamamlandıktan sonra aynı gün adliyeye sevk edildi. Gece geç saatlere kadar süren mahkeme sonrasında zanlılardan 31’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OPERASYON

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri dün sabah Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinin; Vatan, Millet, Anadolu ve Zafer mahallelerinde belirlenen 32 eve baskın yapmıştı. Toplam 311 polisin katılımıyla şafak vakti yapılan eş zamanlı operasyona Özel Harekat polisleri ve Narkotik köpeği Alfa'dan da destek alındı. Kapıları koçbaşlarıyla kırılarak girilen evlerde yapılan aramalarda 154,7 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 984 gram esrar, 757 ecstasy hap, 3,5 gram metamfetamin ele geçirildi. Ayrıca aramalarda ruhsatsız tabanca, şarjör ve 3 fişek de ele geçirildi. Operasyonda 13'ü çocuk 37 kişiyi gözaltına almıştı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.