Bursa'da Sular Kesilecek

Bursa'da Sular Kesilecek

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 28 Ağustos Perşembe günü (Yarın) su kesintisi uygulanacağı bildirildi. BUSKİ yetkililerinin...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 28 Ağustos Perşembe günü (Yarın) su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre; yapılacak altyapı çalışmaları kapsamında Osmangazi İlçesi Namık Kemal Mahallesi’nde, Hacı Osman Sokak’ın kuzeyinde kalan bölgenin tamamı, Atıcılar Mahallesi’nde 2. Sümbül Sokak, 3. Cevizli Sokak ve 1. Yasemin Sokak’ın güneyinde kalan bölgenin tamamı, Zafer Mahallesi’nde Zafer Bulvarı’nın kuzey doğusunda kalan bölgenin tamamı; Yıldırım İlçesi’nde de Güllük Mahallesi’nde 7. Fatih Sokak doğusu ve Galata Sokak’ın güneyinde kalan bölgenin tamamı, Mimar Sinan Mahallesi’nin Ak Sokak, Meyveli Sokak ve 2. Madenci Sokak’ın güneyinde kalan bölgenin tamamı, Siteler Mahallesi’nde, Selçukbey Caddesi ve 3. Sokak’ın kuzeyinde kalan bölgenin tamamı ile civarında 28 Ağustos Perşembe günü 08.00 ile 23.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacağı belirtildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.

Öte yandan BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Kestel İlçesi’ndede yarın su kesintisi uygulanacak. BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre; yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle Kestel İlçesi’nde Yeni Mahalle, Ahmet Vefik Paşa Mahallesi, Atatürk Caddesi, Uludağ Caddesi, Uludağ Caddesi’ne bağlı isimsiz sokaklar, Ertuğrulbey, Tepesuyu, Güneşli, Değirmen, Uludağ, Emir, Sokullu Mehmet ve Fırat Sokak ile civarında 28 Ağustos Perşembe günü zaman zaman su kesintisi yapılacağı vurgulandı. Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.