Bursa'da Psikolog 

Bursa'da Psikolog 

Tarihi ve doğal dokuyu içinde barından Bursa’da psikolog ihtiyacınızı Bursa Psikolog’dan giderebilirsiniz.

Tarihi ve doğal dokuyu içinde barından Bursa’da psikolog ihtiyacınızı ’dan giderebilirsiniz. Başka bir yer aramaya gerek yok. Neden mi? Bursa psikoterapi, çocuk, ergen, bireysel ve aile danışmanlığı; cinsel sorun danışmanlığı; hipnoz ve hipnoterapi hizmetlerini vermektedir. Daha ne olsun ki; bir psikoloğun verebileceği hizmetlerden daha fazlasını alabilirsiniz. Tüm bu hizmetler Psikolog Şahin Uçar tarafından güler yüzle ve memnuniyet derecesi yüksek bir şekilde sergilenmektedir.  

 

Sosyal Rol Açısından Psikolog 

Psikologların sosyal rolleri toplumumuzda farklı şekillerde algılanabilmektedir. Aslında her yaştaki insanların ihtiyacı olabilecek bir alandır. Hayatımızın farklı dönemlerinde karşılaşabileceğimiz psikolog hizmetlerini her yerden alamayız. İşinin uzmanı olan psikologlardan bu hizmeti alırsak bizler açısından çok iyi olacaktır. Sadece Bursa değil ülkemizin her ilinden  konusunda iletişime geçerek beynimizdeki tüm soruların cevaplarına ulaşabiliriz.  

 

Hipnoz ve Hipnoterapi 

Bursa Psikolog’da hipnoz ve hipnoterapi uygulamaları da bulunmaktadır. Bursa hipnoz, ister Bursa’da yaşayanlar için isterse de ülkemizin diğer illerinde yaşayanlar için  olmak üzere yaş farketmez herkese yardımcı olmaya hazırdır.  İsterseniz hipnoz kavramını çeşitli kaynaklardan edindiğimiz bilgiler doğrultusunda biraz açalım. Hipnoz; fikirlerde daha az mantıklı ve analitik; ayrılmış ve otomatik bir davranışla yüksek derecede telkinlere yanıt verme kapasitesi olan süjelerin ruhsal tecrübelerinde, genellikle dalıp gittikleri hayaller ve duygular gibi zihinsel kısıtlanmış farkındalık ve gevşeme halleri olarak tanımlanabilir. Başka bir şekilde hipnoz, bilgiyi taşımak, danışanın soruna cevap verebilme gücünü arttırmak ve öğrenmesine çok boyutlu deneysel düzeylerde yardım edebilmek için bir araçtır. Diğer bir deyişle Hipnoz, kabul edilebilir telkinler vermek için arttırlmış alma gücü ile odaklanılmış dikkat durumudur  

 

Hipnozu açıklayan iki ayrı yaklaşım vardır. Bunlardan biri, hipnotize edilen kişinin değişik bir bilinç durumunda olduğunu ileri sürer ve ‘hipnotik transı’ kabul eder. Diğer yaklaşım ise hipnozun ‘bilişsel bir davranış’ olduğunu ve hipnozun deneğin kişiliğine dayandığını ileri sürer. 

 

Bazı  araştırmacılar, insanın anne karnında hipnozla tanıştığını ileri sürerler. Bebeğin annesinin kalp atışlarının sesiyle hipnotize olduğu  görüşünü savunurlar. Doğumla bilmediği bir dünyaya gelen bebek annesinin kucağına alındığında aynı sesi tekrar işiterek rahatlar. 

Sonuç olarak ülkemizin hangi ilinde yaşarsanız yaşayın bir psikoloğa gerek duyduğunuz an  sitesiyle iletişime geçebilirsiniz. Hipnoz ve hipnoterapi uygulamaları dahil bir psikolog’dan alabileceğiniz hizmetlerden daha fazlasını alabilirsiniz.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.