Bursa’da 2 Bin 400 Adet Ecstasy Hapla Birlikte 5 Kişi Yakalandı

Bursa’da 2 Bin 400 Adet Ecstasy Hapla Birlikte 5 Kişi Yakalandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik istihbarat çalışmalar neticesinde operasyon...

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik istihbarat çalışmalar neticesinde operasyon başlatıldı.

Alınan istihbarat neticesinde saat 23.20 sıralarında İstanbul yolu üzerinde yapılan operasyonda; 16 plaka sayılı araçla birlikte H.B., M.S., A.A. ve F.V. isimli şüpheli şahıslar yakalandı. Araç ve şahıslar üzerinde yapılan aramada 2 bin 400 adet uyuşturucu Ecstasy hap ele geçirildi.

Ayrıca, devam eden çalışmalarda yakalanan uyuşturucu maddelerle ilgisi olduğu tespit edilen C.İ. isimli şüpheli şahıs da Yıldırım ilçesinde bulunan ikametinde yakalandı. Yapılan çalışmalar neticesi 5 şüpheli şahıs yakalanarak, haklarında düzenlenen tahkikat evraklarıyla birlikte adli mercilere sevk edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.