Bursa Yozgatlı Dernekler Federasyonu’ndan Rektör Uçar’a Ziyaret

Bursa Yozgatlı Dernekler Federasyonu’ndan Rektör Uçar’a Ziyaret

Bursa Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Serhat Baran, beraberinde Federasyon Genel Sekreteri Tekin Keskin, yönetim kurulu üyeleri yönetimi ile Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette,...

Bursa Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Serhat Baran, beraberinde Federasyon Genel Sekreteri Tekin Keskin, yönetim kurulu üyeleri yönetimi ile Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, 27 Eylül 2014 tarihinde Bursa’da yapılması planlanan 2. Sürmeli Gecesi’ne Rektör Uçar’ı davet eden Federasyon Başkanı Serhat Baran, federasyon olarak faaliyetleri hakkında da bilgiler verdi. Baran, Bursa’daki Yozgatlı derneklerin birleşerek kurdukları federasyon olarak büyük bir organizeye hazırlandıklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Uçar’da Bursa Yozgatlı Dernekler Federasyonu’nu tebrik ederek düzenlenecek olan Sürmeli Gecesi’nin de başarılı geçmesi dileklerinde bulundu. Bozok Üniversitesi’nin güçlü bir bilim yuvası olması adına ellerinden geleni yaptıklarını belirten Uçar, Bozok Üniversitesi’nin yurt içi ve yurt dışında adından söz ettiren güçlü bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.